Aktuelle nyheder (2016) 


SIF Gruppen udfører energiopsamling i 1100 dagligvarebutikker  16.3.2017

I SIF Gruppen har vi netop vundet et spændende projekt om energiopsamling i 1100 dagligvarebutikker på landsplan.

Læs mere…

Nyhed fra TEKNIQ - Rekordvækst i antallet af lærlinge i installationsbranchen   8.3.2017

2016 blev rekordår for antallet af indgåede uddannelsesaftaler i installationsbranchen. I forhold til året før ansatte branchens virksomheder 17 procent flere lærlinge og ligger derfor fortsat helt i top, når det gælder antallet af lærlinge per faglærte. Det glæder brancheorganisationen TEKNIQ.

Læs mere…

Nyhed fra TEKNIQ - Fornuftige grønne tanker fra vismænd   1.3.2017

De Miljøøkonomiske vismænd anbefaler i ny rapport, at elafgiften reduceres. En udmelding, som ifølge brancheorganisationen TEKNIQ kan være med til at sætte yderligere gang i den grønne omstilling.

Læs mere…

SIF Gruppen er med til at omdanne kloster til plejecenter  22.2.2017

I SIF Gruppen har vi netop skrevet kontrakt med Enemærke og Petersen A/S, om udførelse af el-installationer og velfærdsteknologiske løsninger i det tidligere Sankt Joseph Kloster, beliggende på Strandvejen i København.

Læs mere…

Skovshoved Badminton hæver antallet af medlemmer takket være minibus sponsoreret af SIF Gruppen  22.2.2017

SIF Gruppens seneste bidrag til klubben, gør det muligt at få flere børn som medlemmer, idet klubben nu har mulighed for at tilbyde de yngre medlemmer transport fra skole til træning.

Læs mere…

SIF Gruppen har succes med uddannelse af kontorelever  9.2.2017

I SIF Gruppen er vi bevidste om vores sociale ansvar og vi ligger derfor stor vægt på bl.a. uddannelse af unge mennesker. Vi har i den forbindelse altid et stort antal lærlinge under uddannelse og som noget nyt, er vi inden for de seneste par år ligeledes begyndt at uddanne kontorelever.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder delaftale med Slots- og Kulturstyrelsen  25.1.2017

Det er med stor glæde vi nu kan offentliggøre, at SIF Gruppen har vundet en stor delaftale på teknisk vedligehold med Slots- og Kulturstyrelsen.

Læs mere…

SIF Gruppen viderefører aktiviteterne i H.W.Larsen Service  14.12.2016

SIF Gruppen skal varetage alle installationer og serviceopgaver på Sjælland og overtagelsen af aktiviteterne i H.W.Larsen Service træder i kraft d. 1. januar 2017.

Læs mere…

SIF Gruppen etablerer nyt dørtelefon- og ADK-anlæg hos AKB i Lyngby  8.12.2016

SIF Gruppen står for hele entreprisen og skal lave alt, lige fra føringsveje, kabling, montering, programmering og idriftsættelse, samt den fremadrettede service på anlægget.

Læs mere…

SIF Gruppen overtager ejerskabet af Pedersen El i Næstved  30.11.2016

SIF Gruppen har netop overtaget aktiviteterne i installationsfirmaet Pedersen El i Næstved, med overtagelse pr. 1. december 2016.

Læs mere…

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk