Aktuelle nyheder


SIF Gruppen oplever stor vækst inden for CTS  8.11.2017

Det er med stor glæde og stolthed at vi nu kan offentliggøre, at SIF Gruppen i samarbejde med NCC, har vundet en stor CTS-opgave på Novozymes Innovation Campus i Lyngby.

Læs mere…

SIF Gruppen ruster sig til et nyt århundrede  6.11.2017

Efter 99 års erfaring og udvikling inden for el-branchen, har SIF Gruppen nu taget de første spadestik til det fundament som SIF Gruppen i sit næste århundrede skal bygges på, for at styrke organisationen og sikre en fortsat vækst.

Læs mere…

Officiel indvielse af DTU Lifescience & Bioengineering  30.10.2017

Den 1. november 2017 indvies DTU’s største byggeprojekt, siden universitetets etablering i begyndelsen af 1970’erne. I SIF Gruppen er vi stolte af, at have været med til at gennemføre projektet, som danner rammen om et topmoderne og internationalt forskningsmiljø i Lyngby.

Læs mere…

SIF Gruppen fortsætter udviklingen inden for velfærdsteknologi  17.10.2017

I SIF Gruppen har vi netop vundet en stor opgave for Københavns Kommune, hvor vi over de kommende måneder skal levere en spændende velfærdsteknologisk løsning til 60 nye ældre/plejeboliger i Arenakvarteret.

Læs mere…

SIF Gruppen genvinder rammeaftale med Frederiksberg Kommune  29.9.2017

I SIF Gruppen er vi glade for og stolte over at have fået muligheden for at fortsætte vores gode samarbejde med Frederiksberg Kommune i yderligere 2 år.

Læs mere…

En elektrikers ekstreme svømmetur over Storebælt  23.8.2017

Den 9. juli havde SIF Gruppens elektriker Frank Christoffer Nielsen, givet sig selv den ekstreme udfordring at svømme hele vejen over Storebælt. En udfordring som han gennemførte på en flot tid, med støtte fra SIF Gruppen.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder rammeaftaler med DR  22.8.2017

Det er med stor glæde at vi i SIF Gruppen netop har vundet to rammeaftaler med DR vedrørende elektrikerydelser på ad hoc basis i DR Byen og DR Næstved.

Læs mere…

ABA-anlæg forhindrer storbrande  15.8.2017

Nye tal fra Beredskabsstyrelsen understreger nu at ABA-anlæg sikrer, at brande i erhvervsbygninger ikke udvikler sig til storbrande.

Læs mere…

Leverandørkontrakt med Fødevarestyrelsen  11.8.2017

I SIF Gruppen har vi netop underskrevet en spændende leverandørkontrakt med Fødevarestyrelsen i Glostrup.

Læs mere…

SIF Gruppen flytter kendt Chokoladefabrik til nye lokaler  14.7.2017

I SIF Gruppen har vi netop afsluttet arbejdet for Simply Chocolate i forbindelse med deres flytning til nye og spændende lokaler på Amager.

Læs mere…

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk