Kære kunde, samarbejdspartner, leverandør og ven af huset

En eventyrlig oplevelse venter på dig

Der var en gang… sådan starter de fleste eventyr, og det gør historien om SIF Gruppen også, for der var engang en mand ved navn Peter Nielsen. Han var installatør, og han startede sin egen lille installationsforretning i Skovshoved d. 12. juni 1918. Det er nu 100 år siden, og meget er sket på de 100 år. De har budt på et sandt eventyr af udfordringer, glæder, sorger og udviklingsmuligheder, og har formet SIF Gruppen til den virksomhed du kender i dag.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at invitere dig til at fejre begivenheden med os. Vi vil gerne give dig en eventyrlig rejse gennem tiden fra SIF Gruppens grundlæggelse til i dag. En rejse der skildrer både SIF Gruppens, men også teknologiens udvikling igennem de sidste 100 år, og bringer dig frem til nutidens teknologiske univers og samtidig lader dig få et kig ind i fremtidens mulige teknologiske verden.

Så pak din mentale kuffert med forventninger om en spændende oplevelse og kom til SIF Gruppens 100 års jubilæum, som afholdes fredag d. 24. august kl. 11.00 til 14.00 i SIF Gruppens ”fødeby” Skovshoved.

Arrangementet afholdes i den nye tennishal i Skovshoved Idrætsforening, som udover at være vores navnesøster, også er en af vores ældste ”barndomsvenner”.  

Vigtig info

Tid og sted

Adresse:
Krøyersvej 5, 2930 Klampenborg. Benyt indgangen via Exnersvej - gå efter skiltning.

Tid:
Kl. 11.00 til 14.00

Programmet

  • Velkomstdrink og eventyrlig rejse ned ad SIF Gruppens Memory Lane
  • Oplev nutidens og fremtidens teknologier på minimesse med nogle af SIF Gruppens interessante samarbejdspartnere og leverandører. Se oversigt over udstillere nedenfor
  • Hør taler og live jazzmusik
  • Oplev eventyrlig underholdning
  • Smag på delikate fristelser fra Madkastellet, gode vine fra Rudersdal Vine og kaffe fra Kalles Kaffe, eller gå i baren og få en kold øl eller vand.
  • Benyt muligheden for at networke med arrangementets øvrige gæster og udstillere.  

Gaver

Arrangementet er ikke en traditionel reception, og SIF Gruppen ønsker derfor ikke at modtage nogle gaver. Vi ønsker derimod at give dig og vores øvrige gæster en god og mindeværdig oplevelse. Skulle du alligevel få trang til at give noget, vil vi sætte stor pris på hvis du vil lade din gavmildhed gå til et af følgende tre formål:

Støt Julemærkefonden

Hvert år får ca. 1.000 børn i alderen 7 -14 år hjælp til en frisk start på et af de fem Julemærkehjem. Det er børn, der har mobning, ensomhed, lavt selvværd og for manges vedkommende overvægt med i bagagen. Kort sagt er der tale om børn, der har hårdt brug for hjælp til at vende en negativ udvikling til en positiv vej, der kan gøre dem til glade og sunde børn – og på sigt til velfungerende voksne. 

Støt SOS Børnebyerne

Alle børn skal have mulighed for at vokse op i en familie, med kærlighed og tryghed – og i en verden hvor deres rettigheder respekteres. Midlerne til SOS Børnebyernes projekter hentes gennem fadderskaber og bidrag. Uden disse midler kan de ikke fortsat give børn tryghed og støtte - derfor har vi brug for hjælp! 

Støt Børnecancerfonden

Når du støtter Børnecancerfonden, giver du børn med kræft håb, omsorg og bedre fremtidsudsigter. Kræft er den hyppigste medicinske dødsårsag blandt børn over 1 år, og hovedparten af fondens indsamlede midler går til forskning i behandling af kræft hos børn. Børnecancerfonden støtter også børnene og deres familier direkte med bl.a. psykologhjælp, rekreationsophold og legater, samt oplyser om børnekræft.  

Tilmelding

Ønsker du at takke ja til denne oplevelse, bedes du tilmelde dig arrangementet ved at klikke på knappen tilmeld. Vi håber på at se dig i Skovshoved d. 24. august og glæder os til at fejre begivenheden med dig. 

Af hensyn arrangementets tilrettelæggelse,  beder vi meget gerne om tilmelding inden den 14. august.

 

Mød nedenstående partnere på minimessen

 

Guldpartnere

 

 

Sølvpartnere

 

 

Bronzepartnere

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk