Ledige stillinger

Her er en oversigt over SIF Gruppens aktuelle ledige stillinger.

Såfremt der ikke skulle være nogle ledige stillinger som passer til netop dine kvalifikationer er du naturligvis altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Dette kan gøres via ansøgningsformularen under jobbank eller på mail med vedhæftet CV til job@sif.dk mærket ”uopfordret ansøgning”.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Selvstyrende servicemontør til vores afdeling inden for service og vedligehold af storkøkkenmaskiner  26.6.2018

Er du servicemontør med solid baggrund inden for service? SIF Gruppen søger netop nu, en selvstyrende servicemontør til styrkelse af vores serviceafdeling.

Læs mere…

Erfaren afdelingsleder - med el baggrund og kompetencer inden for ledelse   22.6.2018

SIF Gruppens lokalafdelinger er i vækst, og vi søger derfor en engageret og ambitiøs afdelingsleder til Næstved afdelingen, som kan tilsikre denne vækst.

Læs mere…

Erfaren beregner - gerne med kompetencer inden for svagstrøm  13.6.2018

Vi er en virksomhed i rivende udvikling. Fra at være en lille lokal installationsforretning, er SIF Gruppen gennem 100 år og 3 generationer, vokset til at være en virksomhed med over 300 ansatte. I 2017 havde SIF Gruppen en omsætning på over 300 mio. kr.

Læs mere…

"For at tilsikre at medarbejderne hele tiden følger med tiden, er vi altid åbne for at gå nye veje og vi tør involvere og udvikle os med medarbejderne, således at vi altid leverer og udfører kvalitet."

Lars Mejlby, Administrerende Direktør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk