Nyheder
 

En sammensmeltning af gode værdier og dygtige medarbejdere - 5.9.2012

Installationsvirksomheden Mads Hansgaard A/S overlevede desværre ikke finanskrisen, men den gode service og ånd som prægede virksomheden i mange år, lever fortsat videre i de dygtige og engagerede medarbejdere, som nu er blevet en del af SIF Gruppen A/S.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mads Hansgaard A/S og SIF Gruppen A/S startede allerede i 1989 et godt og konstruktivt samarbejde i Dansk Datanet (DDN) og har siden da videreudviklet samarbejdet og opbygget gode relationer på tværs af de to solide virksomheder.

 

En trist afslutning på en god historie
Efter at have drevet elinstallationsvirksomhed i 43 år, overlod Mads Hansgaard i 2009 roret til yngre medarbejdere der skulle drive den gamle virksomhed videre. Desværre var tiderne ikke med den nye ledelse og den gamle solide stab af medarbejdere, så den ellers så solide virksomhed kom i så store vanskeligheder, at den ikke stod til at rede.

  

Vi starter et nyt kapitel
Det mangeårige samarbejde imellem medarbejderne hos Mads Hansgaard og medarbejderne hos SIF Gruppen, i Dansk Datanet, førte efter kollapset til, at den gamle kerne af medarbejdere i Mads Hansgaard A/S, nu er ansat i SIF Gruppen A/S.

 

De gamle værdier bevares og føres videre
Vi vil i SIF Gruppen, i tæt samarbejde med medarbejderne fra Mads Hansgaard nu forsøge at genskabe den tryghed hos Mads Hansgaards gamle kundemasse, således at de værdier; Tillidsværdig, Troværdig og Trygværdig, som Mads Hansgaard i de første 43 år indarbejdede i virksomheden, igen kommer kunderne til gode.

 

Vi er der for alle vores kunder
Hele den samlede medarbejderstab i SIF Gruppen glæder sig til i fremtiden fortsat at betjene vores kunder i den ånd, som SIF Gruppen i 94 år, og Mads Hansgaard i 43 år, har udviklet netop i samarbejde med kunderne.

 

I forbindelse med sammensmeltningen af SIF Gruppens og Mads Hansgaards medarbejderstab er der naturligt opstået en synergieffekt hvad angår viden og kompetencer, hvilket gør at både SIF Gruppens og Mads Hansgaards kunder, fremover vil kunne få glæde af en endnu større palette af tekniske løsninger og serviceydelser.

 

Læs mere om SIF Gruppen som virksomhed og se hvilke kompetencer vi kan tilbyde.

 

Kontakt os på 39 750 750 


 


Tilbage