Nyhedsarkiv 2014


Tak for din støtte  11.11.2014

Vores indsamling til Knæk Cancer er slut og tallene er nu blevet gjort op. Tak til alle som har støttet og bidraget til at gøre en forskel.

Læs mere…

Falkonergårdens Gymnasium får ny arkitektonisk tilbygning  4.11.2014

SIF Gruppen er i samarbejde med Einar Kornerup A/S ved at lave en ny tilbygning på Falkonergårdens Gymnasium. Den smukke arkitektoniske bygning forventes at stå færdig i november måned, hvor den skal anvendes som skolens nye idræts- og forsamlingshal.

Læs mere…

SIF Gruppen overtager BUANCO Adgangskontrol  30.10.2014

Som et led i SIF Gruppens fortsatte fokus på og udvikling af sikringsløsninger af høj kvalitet, overtager SIF Gruppen pr. 1. november 2014 eneforhandlingen af BUANCO Adgangskontrol.

Læs mere…

Sidste chance for håndværkerfradrag  29.10.2014

Det er nu du skal slå til hvis du ønsker at få del i håndværkerfradraget. Den populære ordning stopper nemlig ved årets udgang.

Læs mere…

SIF Gruppen har netop vundet stort DTU udbud  28.10.2014

SIF Gruppen har vundet kontrakten på el-entreprisen på den nye 27.000m2 store forsknings- og undervisningsbygning for DTU Life Science & Bioengineering i Lyngby

Læs mere…

SIF Gruppen hovedsponsor i Skovshoved Idrætsforening  21.10.2014

I SIF Gruppen har vi i mange år støttet flere sportsforeninger heriblandt Skovshoved Idrætsforening. Nu har vi valgt at støtte klubben yderligere med et personligt sponsorat til OL-medaljevinderen i badminton, Joachim Fischer Nielsen.

Læs mere…

SIF Gruppen etablerer flere grønne cykelstationer i København  16.10.2014

Det grønne bycykelprojekt i København har været en stor succes og kommunen har nu bevilliget 40 millioner kroner til at indføre og videreudvikle systemet. Vi, i SIF Gruppen, er hovedentreprenør på projektet og glæder os til at være med til at rulle systemet fuldt ud i byen.

Læs mere…

Lærling Jakob Jægerfod, er netop blevet Regionsmester i EL  6.10.2014

SIF Gruppens lærling, Jakob Jægerfod, vandt for nyligt Regionsmesterskabet i elektrikerfaget. Vi ønsker ham stort tillykke med sejren og glæder os over, at han er gået videre til DM, som afholdes i januar 2015.

Læs mere…

Hvilken organisation synes du vi skal støtte til jul?  30.9.2014

Det er en fast tradition at vi i SIF Gruppen hvert år støtter et godt formål i forbindelse med vores julekort. Nu kan du være med til at bestemme hvem vi skal støtte i år.

Læs mere…

Hjælp SIF Gruppen med at støtte kampen mod kræft  16.9.2014

Ethvert bidrag gør en forskel

Læs mere…

Vellykket SIF Match Cup  26.8.2014

Lørdag den 16. august afholdt SIF Gruppen i samarbejde med Skovshoved Sejlklub traditionen tro, SIF Match Cup i Skovshoved Havn. For 5. år i træk blev det en succesfuld begivenhed med stor tilslutning, tæt konkurrence og perfekt sejlvejr.

Læs mere…

Tillykke til vores lærling Jacob Jægerfod  21.8.2014

Han har vundet det lokale skolemesterskab i elektrikerfaget.

Læs mere…

SIF Gruppen hjalp Ase med at få styr på energiforbruget  7.8.2014

Ase a-kasse havde sidste år et højt energiforbrug i deres hovedkontor på Frederiksberg. Vi, i SIF Gruppen, hjalp dem med et nyt brugervenligt CTS-system (Central Tilstandskontrol og Styrings-anlæg), som gav overblik og næsten halverede deres energiregning.

Læs mere…

SIF Gruppen står bag grønne cykelstationer i København  25.7.2014

250 nye intelligente bycykler har ramt Københavns gader, til glæde for borgere, turister og ikke mindst pendlere, som nu kan vælge et grønnere og sundere alternativ til bilen. Vi, i SIF Gruppen, står bag de 20 cykelstationer, hvor cyklerne er placeret og skal lades op med el.

Læs mere…

Nyhed fra TEKNIQ - Nye muligheder for energirenovering  23.7.2014

Med virkning fra den 1. juli 2014 er der indført en række ændringer i lejelovgivningen, der skal give såvel udlejere som lejere incitament til at gennemføre energibesparelser i private boligudlejningsejendomme.

Læs mere…

SIF Gruppen glæder sig over, at flere søger ind på tekniske uddannelser  13.6.2014

I SIF Gruppen har vi hæftet os ved, at antallet af ansøgere til tekniske uddannelser er vokset kraftigt. Det er en af de mest populære uddannelsesmuligheder lige nu, viser nye tal fra Uddannelses- og Forskningsministeriet. En af vores Funktionsledere, Morten Steen Madsen, har blandt andet selv gennemført uddannelsen og haft stor glæde af den.

Læs mere…

SIF Gruppens kontorpiger gik for et godt formål  27.5.2014

SIF Gruppens kontorpiger var blandt de tusindvis af kvinder, som mandag d. 26. maj gik en tur for Scleroseforeningen og Hjerteforeningen i København. Det var det årlige motionsarrangement Ladywalk, som løb af stablen og motiverede os til at deltage i den 12 kilometer lange gåtur.

Læs mere…

Intelligente bygningsinstallationer reducerer energiregningen  30.4.2014

Den teknologiske udvikling har medført, at den intelligente bygning er blevet en realitet. Den kan reducere energiregningen og vi, i SIF Gruppen, mærker tydeligt den stigende interesse både fra private og erhvervskunder.

Læs mere…

Lærling nr. 208 uddannet i SIF Gruppen  28.4.2014

Krisen har stadig godt fat i el-branchen og der optages og uddannes derfor færre og færre elektrikere i hele landet. Vi, i SIF Gruppen, er dog en af de virksomheder, som har valgt ikke at skære ned på lærlingeområdet og er stolte over, netop at have uddannet lærling nummer 208.

Læs mere…

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk