Nyhedsarkiv 2015


SIF Gruppen hovedsponsor for bordtennis cup i Valby-Hallen  27.10.2015

Den 19. og 20. september blev der taget hul på en ny sæson i dansk bordtennis, da tre københavnske klubber i samarbejde med SIF Gruppen afviklede 1. afdeling af Dansk Bordtennis Unions grand prix serie under navnet SIF Gruppen Cup 2015.

Læs mere…

Lærling Alexander Strarup Sørensen, er netop blevet Sjællandsmester i EL  26.10.2015

SIF Gruppens lærling, Alexander Strarup Sørensen, vandt for nyligt Regionsmesterskabet i elektrikerfaget. Vi ønsker ham stort tillykke med sejren og glæder os over, at han er gået videre til DM, som afholdes i Fredericia i februar 2016.

Læs mere…

Finske MariCare underskriver forhandleraftale med SIF Gruppen vedr. salg af Elsi Smartgulv i Danmark  16.10.2015

Adm. Direktør, Göran Sundholm fra MariCare og Salgs- og Udviklingschef Lars Mejlby fra SIF Gruppen, underskrev mandag d. 14. september 2015, den forhandleraftale, som nu gør SIF Gruppen til repræsentant for MariCare, og autoriseret forhandler af Elsi Smartgulv på Sjælland og Fyn.

Læs mere…

Tillykke til vores lærling Alexander Strarup Sørensen  29.9.2015

Alexander fik en flot 2. plads ved det lokale skolemesterskab i elektrikerfaget.

Læs mere…

SIF Gruppen takker for endnu et vellykket Match Cup arrangement I Skovshoved Havn  2.9.2015

Lørdag den 15. august afholdt SIF Gruppen i samarbejde med Skovshoved Sejlklub traditionen tro, SIF Match Cup i Skovshoved Havn. For 6. år i træk blev det en succesfuld begivenhed med stor tilslutning, tæt konkurrence og perfekt sejlvejr.

Læs mere…

SIF Gruppens lærling på det vindende hold til årets Innovation Camp  23.6.2015

På folkemødet på Bornholm, dystede 35 unge fra forskellige tekniske skoler for nyligt om at skabe den bedste innovative idé til at fremme produktion i Danmark. Vores lærling Jakob Jægerfod var på det vindende hold med en kreativ og realiserbar løsning.

Læs mere…

Ny elektrikeruddannelse ruster lærlinge og virksomheder til fremtiden  17.6.2015

Den nye elektrikeruddannelse er så småt ved at være på plads til det første kuld lærlinge som starter til august. I SIF Gruppen ser vi frem til at prøve kræfter med den nye modulopbyggede og fremtidsorienterede uddannelse.

Læs mere…

Medaljer til 2 af SIF Gruppens lærlinge  29.5.2015

SIF Gruppens lærlinge Morten Jensen og Andreas S. Nielsen har modtaget fagets medalje for deres flotte uddannelsesforløb.

Læs mere…

SIF Gruppen støtter jordskælvsofrene i Nepal  30.4.2015

Redningsarbejdet fortsætter på højtryk i ruinerne i Katmandu. SIF Gruppen har derfor valgt at give et bidrag til Røde Kors, som netop nu giver førstehjælp og husly til flere tusinde mennesker, og vi opfordrer alle i vores netværk til at gøre det samme.

Læs mere…

SIF Gruppens tøjindsamling til Røde Kors  29.4.2015

I SIF Gruppen har vi samlet tøj ind til Røde Kors' kampagne SMID TØJET Danmark. Det blev til et flot resultat på 410 kg.

Læs mere…

Fik du givet dit HPFI-relæ et tryk ved sommertid?  16.4.2015

En tredjedel af alle HPFI-relæer virker ikke. Et lille tryk to gange om året kan forebygge elektrisk stød og elbrand - og desuden sikre HPFI-relæet en lang levetid.

Læs mere…

SIF Gruppen SMIDER TØJET for et godt formål  20.3.2015

I SIF Gruppen deltager vi lige nu i Røde Kors’ kampagne SMID TØJET DANMARK, som går ud på at indsamle tøj til familier i nød og på flugt fra krig, naturkatastrofer og fattigdom. Der har sjældent været mere brug for at hjælpe folk i nød som nu.

Læs mere…

Neuco IP kåret som Årets Bedst Sælgende Partner af Mitel IP Kommunikationsløsninger  18.2.2015

Mitel, det tidligere Aastra Technologies, har netop kåret Årets Bedst Sælgende Partner af deres IP Kommunikationsløsninger. Det er med glæde og stolthed at Neuco IP, som er en del af SIF Gruppen, modtager årets pris.

Læs mere…

Alm. Brand sikrer sig mod fremtidige oversvømmelser  6.2.2015

Alm. Brand har været plaget af oversvømmelse ved deres hovedkontor på Østerbro. De har derfor investeret i en flydespærring fra Environment Solutions, som skal være med til at reducere problemet fremover. Vi, i SIF Gruppen, har hjulpet Alm. Brand med at idriftsætte flydespærringen, så den er klar til akut udrykning.

Læs mere…

Indvielse af den nye multihal på Falkonergårdens gymnasium  5.2.2015

Falkonergårdens nye multihal står nu færdig og klar til brug. Hallen blev indviet i januar af borgmesteren til et festligt arrangement. Vi er i SIF Gruppen stolte af at have været med i det spændende projekt.

Læs mere…

SIF Gruppen har fokus på strategisk udvikling  2.2.2015

I SIF Gruppen, har vi altid fokus på at forbedre og udvikle os. Vi udfører derfor løbende kundeundersøgelser, for at måle kundernes tilfredshed. Den seneste undersøgelse blev foretaget i efteråret 2014 og har gjort os klogere på hvad vi gør godt og mindre godt.

Læs mere…

SIF Gruppen modtager Gladsaxe Erhvervspris 2014  21.1.2015

Mandag den 19. januar 2015, modtog SIF Gruppen med glæde og stolthed Gladsaxe Kommunes Erhvervspris 2014. Begrundelsen for tildelingen var blandt andet vores økonomiske udvikling samt vores store beskæftigelse af lærlinge.

Læs mere…

SIF Gruppens lærling vinder Arbejdsmiljøpris  16.1.2015

I weekenden den 8.-10. januar deltog vores lærling Jakob Jægerfod i DM i Skills. Han leverede et flot resultat, som han blev anerkendt for med Arbejdsmiljøprisen.

Læs mere…

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk