Personlig sponsor for Joachim Fischer og Christinna Pedersen

Som hovedsponsor i Skovshoved Idrætsforening, har vi altid kunnet støtte de overordnede aktiviteter til gavn for både badminton, tennis, fodbold og skydning.

I 2014 valgte vi så at udvide sponsoratet, til også at omfatte et personligt sponsorat til en af klubbens hovedprofiler inden for badminton, Joachim Fischer. Med dette sponsorat har vi kunnet støtte klubben til at blive en af Danmarks bedste. 

Fortsætter og udvider samarbejdet

Vi har sidenhen fulgt både Joachim og resten af holdet ved de fleste hjemmekampe, og det glæder vi os til at fortsætte med. I sæsonen 2015-16 forlængede vi vores personlige sponsorat til Joachim og udvidede samtidig samarbejdet med klubben til også at omfatte et sponsorat af Joachims mixdouble-makker Christinna Pedersen. Sammen udgør de en af verdens bedste mixdoubler.

Med den stærke mixdouble på holdet, ser det lovende ud for badmintonklubben og hvem ved om det måske bliver i år at de får hevet guldet hjem. Under alle omstændigheder glæder vi os til at følge og støtte dem hele vejen mod målet. 

Foto: Ole Tradsborg

Stor tak til
SIF Gruppen

"Vi er super glade for SIF Gruppens professionelle opbakning, og med dem i ryggen, kan vi blive ved med at forfølge vores mål om at stå øverst på podiet." 

Joachim Fischer og Christinna Pedersen
Skovshoved IF

”Det er blevet en helt naturlig del af os at støtte S.I.F., også selvom vi er flyttet ud af lokalområdet. Det har altid været et bevidst valg, fordi vi kan identificere os med klubbens værdier og det klubben står for.”

Caroline P. Saxild, Marketingkoordinator

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk