Personlig sponsor for Joachim Fischer og Christinna Pedersen

Som hovedsponsor i Skovshoved Idrætsforening, har vi altid kunnet støtte de overordnede aktiviteter til gavn for både badminton, tennis, fodbold og skydning.

I 2014 valgte vi så at udvide sponsoratet, til også at omfatte et personligt sponsorat til en af klubbens hovedprofiler inden for badminton, Joachim Fischer. Med dette sponsorat har vi kunnet støtte klubben til at blive en af Danmarks bedste. 

Fortsætter og udvider samarbejdet

Vi har sidenhen fulgt både Joachim og resten af holdet ved de fleste hjemmekampe, og det glæder vi os til at fortsætte med. I sæsonen 2015-16 forlængede vi vores personlige sponsorat til Joachim og udvidede samtidig samarbejdet med klubben til også at omfatte et sponsorat af Joachims mixdouble-makker Christinna Pedersen. Sammen udgør de en af verdens bedste mixdoubler.

Skovshoved Badminton er nye Danmarksmestre

Efter et nervepirrende og intenst finalebrag, var det Skovshoved Badminton, som løb med sejren i badmintonligaens bedste række i d. 4. maj 2017 . Som stolt hovedsponsor i Idrætsforeningen og personlig sponsor for netop 2 af holdets topspillere, ønsker vi dem stort tillykke med guldet.

For første gang i 48 år, er Skovshoved Badminton blevet Danmarksmestre efter et tæt finaleopgør mod Team Skælskør-Slagelse i Frederiksberg-hallerne, torsdag den 4. maj. Det var en yderst spændende kamp, hvor det i lang tid, så ud til at sejren ville gå til modstanderen. Skovhoved var bagud 3-1, før det lykkedes holdet at få reduceret og vendt kampen til 3-3. Stemningen i hallen var helt unik, med kæmpe opbakning til begge hold.

Afgjort i Golden Set

Kampen blev afgjort i Golden Set, hvor vores mixdouble Joachim Fischer og Christinna Pedersen, med stor glæde og lettelse kunne trække sejren hjem med cifrene 21-17. Sejren blev efterfølgende fejret med et brag af en guld-fest hjemme i Skovshoved. Det er fjerde gang i historien, at Skovshoved vinder DM-guld. Sidste gang var i 1969.

I SIF Gruppen ønsker vi Skovshoved stort tillykke med det flotte resultat. Sikke et flot come-back.

Klik på billedet og se flere billeder fra guldkampen

Klik på billedet og se flere billeder fra guldkampen.

Stor tak til
SIF Gruppen

"Vi er super glade for SIF Gruppens professionelle opbakning, og med dem i ryggen, kan vi blive ved med at forfølge vores mål om at stå øverst på podiet." 

Joachim Fischer og Christinna Pedersen
Skovshoved IF

”Det er blevet en helt naturlig del af os at støtte S.I.F., også selvom vi er flyttet ud af lokalområdet. Det har altid været et bevidst valg, fordi vi kan identificere os med klubbens værdier og det klubben står for.”

Caroline P. Saxild, Kommunikations- og imageansvarlig

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk