Cases

 


Alm. Brand sikrer sig mod fremtidige oversvømmelser  6.2.2015

Alm. Brand har været plaget af oversvømmelse ved deres hovedkontor på Østerbro. De har derfor investeret i en flydespærring fra Environment Solutions, som skal være med til at reducere problemet fremover. Vi, i SIF Gruppen, har hjulpet Alm. Brand med at idriftsætte flydespærringen, så den er klar til akut udrykning.

Læs mere…

Indvielse af den nye multihal på Falkonergårdens gymnasium  5.2.2015

Falkonergårdens nye multihal står nu færdig og klar til brug. Hallen blev indviet i januar af borgmesteren til et festligt arrangement. Vi er i SIF Gruppen stolte af at have været med i det spændende projekt.

Læs mere…

SIF Gruppen hjalp Ase med at få styr på energiforbruget  7.8.2014

Ase a-kasse havde sidste år et højt energiforbrug i deres hovedkontor på Frederiksberg. Vi, i SIF Gruppen, hjalp dem med et nyt brugervenligt CTS-system (Central Tilstandskontrol og Styrings-anlæg), som gav overblik og næsten halverede deres energiregning.

Læs mere…

SIF Gruppen står bag grønne cykelstationer i København  25.7.2014

250 nye intelligente bycykler har ramt Københavns gader, til glæde for borgere, turister og ikke mindst pendlere, som nu kan vælge et grønnere og sundere alternativ til bilen. Vi, i SIF Gruppen, står bag de 20 cykelstationer, hvor cyklerne er placeret og skal lades op med el.

Læs mere…

"Vi lægger stor vægt på den gode relation og det gode samarbejde med vores kunder. Vi ved af erfaring, at faste og tilfredse kunder får man kun, når man kombinerer kvalitetsarbejde med god service."

Lars Mejlby, Salgs-, Marketing- og Udviklingsdirektør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk