SIF som arbejdsplads

Medarbejderne er nøglen til succes

SIF Gruppen er en solid virksomhed i løbende udvikling, med mange års erfaring og et stadig højt ambitionsniveau, og vi er i den forbindelse meget bevidste om, at det er vores medarbejdere, som er nøglen til at opnå vores forretningsmæssige mål.
Vi ønsker derfor, at tiltrække og udvikle de mest fagligt kompetente og serviceorienterede medarbejdere, med gode konstruktive holdninger.

Vi forventer…

Medarbejdere i SIF Gruppen skal alle kunne efterleve og værdsætte vores vision og værdier. Du skal som medarbejder i SIF Gruppen besidde et godt overblik, være loyal og ansvarlig, og have en klar forståelse for kundens behov.

Vi bestræber os derfor også på, at vores medarbejdere, både timelønnede og funktionærer, i form af videreuddannelse, hele tiden er kompetencemæssigt og personligt klædt på til at efterleve disse krav og samtidig kan følge med den rivende udvikling der er i branchen.

Vi tilbyder…

Vi tilbyder gode kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og god og behagelig atmosfære i virksomheden og vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer.

Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer for vores medarbejdere og deres familier.

Vi hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer.

Klik her og læs mere om vores medarbejderpolitik.

Er det noget for dig?

Kan du se dig selv som en del af SIF familien? Kig under ledige stillinger og se om der skulle være noget der matcher dine kvalifikationer. Såfremt vi ikke har noget ledigt inden for dit område er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Læs nærmere under jobbank.

Lærling i SIF

Ønsker du en læreplads i SIF Gruppen hører vi også gerne fra dig. Vi har stor fokus på uddannelse af lærlinge og vi har i snit ca. 35 lærlinge ad gangen. Vi sigter naturligvis efter at gøre vores lærlinge til de bedste i branchen og kan til dem der klarer sig godt tilbyde videre karriere i SIF Gruppen. Læs evt. mere under lærlingepolitik.

 •  

  "SIF Gruppen har for mig altid fremstået som en kompetent og dygtig leverandør inden for tekniske el-løsninger, hvilket jeg er stolt af at være en del af."

  Per Westrin, Afdelingsleder - IP løsninger

 •  

  "At arbejde i et dynamisk miljø, hvor både personlig og faglig udvikling, humor og sammenhold er en del af hverdagen, er for mig, meget motiverende. Dette mener jeg gør SIF Gruppen til en god og spændende arbejdsplads, som jeg er stolt af at være en del af."

  Lasse Thomsen, Funktionsleder - el

 •  

  "Jeg er stolt af at være en del af en dynamisk virksomhed –hvor mange års erfaring og et højt fagligt niveau, er samlet under ét tag."

  Tommy M. Godsk, Funktionsleder, el og AV løsninger

 •  

  "Jeg er glad for at gå på arbejde hver dag, da der er mange gode kolleger, som altid har en frisk bemærkning og et smil på læben."

  Kim Lindgaard, Lagermedarbejder

 •  

  "Jeg trives bedst med ærlighed og synes det er vigtigt, at det er sjovt at gå på arbejde, og det er det i SIF Gruppen."

  Jacob P. Friis Schjellerup, Afdelingsleder - Personsikring

"Jeg ser en udfordring i at lede medarbejdere til målrettede resultater til gavn for kunden, medarbejderen og virksomheden."

Lars E. Holmegaard, Adm. Direktør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk