22.2.2017

Skovshoved Badminton hæver antallet af medlemmer takket være minibus sponsoreret af SIF Gruppen

SIF Gruppens seneste bidrag til klubben, gør det muligt at få flere børn som medlemmer, idet klubben nu har mulighed for at tilbyde de yngre medlemmer transport fra skole til træning.


Som hovedsponsor i Skovshoved Idrætsforening igennem snart 100 år, har SIF Gruppen været en fast økonomisk støtte for de overordnede aktiviteter til gavn for både badminton, tennis, fodbold og skydning.

For et par år siden valgte SIF Gruppen at udvide engagementet i klubben, til også at omfatte et personligt sponsorat til to af klubbens hovedprofiler inden for badminton, Joachim Fischer og hans mixdouble-makker Christinna Pedersen. Sammen udgør de en af verdens bedste mixdoubler, og SIF Gruppen har med dette sponsorat kunnet støtte klubben til at blive en af Danmarks bedste.

En bus der gør en forskel

”Som det seneste bidrag til Skovshoved Badminton, har SIF Gruppen sponsoreret en minibus, som klubben kan benytte til mange praktiske formål. Den primære hensigt med bussen har været at give klubben mulighed for at tilbyde de yngre medlemmer transport fra skole til træning,” udtaler Marketingchef Lars Mejlby fra SIF Gruppen. På den måde kan endnu flere unge badmintonentusiaster dyrke deres interesse, selvom deres skole måske ligger lidt langt væk fra klubben. Skovshoved Badminton tilbyder nu at hente børnene på de forskellige skoler i kommunen, således at de alle kan komme trygt og sikkert frem.

Ledelsen i Skovshoved Badminton glæder sig over erhvervelsen af minibussen som gør det muligt at få flere børn til klubben. Hver onsdag og fredag afhenter træner Ole Ebbesen børn fra primært Ordrup Skole, som ligger lidt længere væk fra klubben end Skovshoved Skole.

”Stemningen i bussen er ofte rigtig god, og ud over at hygge sig på turen, både synger og leger børnene”, udtaler Ole Ebbesen. Ole er meget populær hos børnene, da han tidligere har været leder af fritidshjemmet på Ordrup Skole, og selvom han nu er gået på pension arbejder han af og til som vikar på skolen.

Bussen gør det muligt for Oscar at gå til badminton

Tiltaget er også blevet meget positivt modtaget af både børnene selv og forældrene til de unge badmintonspillere.

Sine, som er mor til Oscar Thorup fra 2.C på Ordrup Skole synes, det er dejligt at bussen kommer og henter Oscar. De fleste af børnene fra Ordrup Skole ville ikke kunne gå på holdet, hvis ikke de blev hentet, da deres forældre ikke har fri på det tidspunkt. Hun synes at det er godt at de på denne måde kan træne lige efter skole, så det heller ikke bliver alt for sent. Og så er hun rigtig tryg ved at det netop er Ole som børnene kender i forvejen, der henter dem.

Oscar selv fortæller at de bare skal stå klar ved skolens udgang på det aftalte tidspunkt, så kommer Ole i minibussen og henter dem. Oscar følges altid med flere børn fra sin klasse og synes at turen til klubben er rigtig hyggelig.

Styrker det sociale samvær for elitespillerne

Sidst men ikke mindst kan minibussen også gøre en forskel for elitespillerne i Skovshoved Badminton. Klubben benytter bussen til at fragte hele holdet til alle ligakampene på udebane. Dette gør det muligt både at spare tid og penge, men det bidrager samtidig også til at styrke de sociale relationer i gruppen.

"Vi er super glade for SIF Gruppens professionelle opbakning, og med dem i ryggen, kan vi blive ved med at forfølge vores mål om at stå øverst på podiet", udtaler Joachim Fischer og Christinna Pedersen.

Lars Mejlby

Salgs-, Marketing- og Udviklingschef

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk