3.5.2017

SIF Gruppen SMIDER TØJET for et godt formål

I SIF Gruppen deltager vi lige nu i Røde Kors’ kampagne SMID TØJET DANMARK, som går ud på at indsamle tøj til familier i nød og på flugt fra krig, naturkatastrofer og fattigdom. Der har sjældent været mere brug for at hjælpe folk i nød som nu.


En vigtig og anderledes indsamling

I SIF Gruppen har vi her i foråret sagt ja til at deltage i Røde Kors’ kampagne SMID TØJET DANMARK, som går ud på at indsamle tøj til et godt formål. På arbejdspladsen har vi derfor opfordret alle vores medarbejdere til at ”smide tøjet” og lave en forårsoprydning af klædeskabet, så vi i fællesskab kan bidrage mest muligt med det som Røde Kors og TV2 har indført som danskernes nye nødhjælpsvaluta.

Konstitueret Adm. Direktør, Lars Mejlby udtaler: ”Det er en vigtig, sjov og anderledes indsamling at støtte, hvor vi alle kan bidrage med noget. Det er en fantastisk måde at hjælpe mennesker i nød på, samtidig med at vi sparer på ressourcerne og skåner miljøet. Derfor vil vi naturligvis gerne være med”.

Vi støtter familier i nød

Med en medarbejderstab på mere end 270, glæder vi os til at se hvor meget tøj vi i fællesskab kan få samlet sammen. 1 bærepose tøj giver f.eks. 3500 liter vand mens 3 bæreposer giver mad til et barn i en hel måned. Noget af tøjet vil blive omsat til penge i Røde Kors’ genbrugsbutikker, mens resten vil blive solgt til virksomheder der kan omdanne tøjet til fibre, som kan genanvendes i nyt tøj og andre produkter. Pengene går til Røde Kors’ hjælpearbejde med katastrofeofre herunder familier i nød og på flugt fra krig, naturkatastrofer og fattigdom. TV2 følger indsamlingen i uge 20 hvor det nye program ”Projekt Smid Tøjet” løber over skærmen. Samtidig kan vi alle følge Smid Tøjet-lastbilen på Go’ morgen Danmark.

Lars Mejlby

Konstitueret Administrerende Direktør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk