10.5.2017

SIF Gruppens lærling hædres med Haandværkerforeningens medalje

Som en af årets dygtigste nyuddannede håndværkere, skal vores lærling Victor Ray Landau inden længe en tur på Københavns Rådhus og modtage en medalje for sit flotte uddannelsesresultat.


Tirsdag den 16. maj er det igen blevet tid til at Haandværkerforeningen uddeler medaljer til de lærlinge, som har klaret sig bedst under hele deres uddannelsesforløb. I år bliver der uddelt 77 medaljer inden for 22 forskellige fag. Herudover overrækkes der legater for 1 million kroner. Det bliver et festligt arrangement på Københavns Rådhus under overværelse af H. M. Dronning Margrethe, som har videreført Kongehusets tradition om at deltage i ceremonien og hilse på de dygtige håndværkere.

 

Tillykke til Victor

I SIF Gruppen er vi stolte af at vi igen i år har en lærling der har klaret sig så flot. Vi ønsker Victor stort tillykke og glæder os til det fremtidige samarbejde i SIF Gruppen. Vores Kvalitets- og uddannelsesleder, Ole Bech udtaler: ”Når en lærling får overrakt en medalje, er det fordi, han har gjort en indsats udover det sædvanlige. Det er en stor anerkendelse og viser at han er glad for sit fag. Stort tillykke til Victor – det er godt gået". 

 

Ole Bech

Kvalitets- og uddannelseschef

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk