11.5.2017

Skovshoved Badminton er nye Danmarksmestre

Efter et nervepirrende og intenst finalebrag, var det Skovshoved Badminton, som løb med sejren i badmintonligaens bedste række i sidste uge. Som stolt hovedsponsor i Idrætsforeningen og personlig sponsor for 2 af holdets topspillere, ønsker vi dem stort tillykke med guldet.


For første gang i 48 år, er Skovshoved Badminton blevet Danmarksmestre efter et tæt finaleopgør mod Team Skælskør-Slagelse i Frederiksberg-hallerne, torsdag den 4. maj. Det var en yderst spændende kamp, hvor det i lang tid, så ud til at sejren ville gå til modstanderen. Skovhoved var bagud 3-1, før det lykkedes holdet at få reduceret og vendt kampen til 3-3. Stemningen i hallen var helt unik, med kæmpe opbakning til begge hold.

 

Afgjort i Golden Set

Kampen blev afgjort i Golden Set, hvor Mixdoublen Joachim Fischer og Christinna Pedersen, som SIF Gruppen er personlig sponsor for, med stor glæde og lettelse kunne trække sejren hjem med cifrene 21-17. Sejren blev efterfølgende fejret med et brag af en guld-fest hjemme i Skovshoved. Det er fjerde gang i historien, at Skovshoved vinder DM-guld. Sidste gang var i 1969.

I SIF Gruppen ønsker vi Skovshoved stort tillykke med det flotte resultat. Sikke et flot come-back.

Caroline Piraprez Saxild

Marketingkoordinator

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk