31.5.2017

Tillykke til vores lærling Victor Ray Landau

Til et festligt arrangement på Københavns Rådhus, modtog SIF Gruppens lærling, Victor Ray Landau, for nyligt fagets medalje for sit flotte uddannelsesforløb samt et legat fra Københavns Kommune.


Tirsdag den 16. maj 2017, var SIF Gruppens lærling Victor Ray Landau til medaljefest i den smukke festsal på Københavns Rådhus. Det er Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn, TEC og NEXT Uddannelse København, der sammen står bag arrangementet, hvor årets dygtigste nyudlærte håndværkere bliver hædret med en sølv- eller bronzemedalje. Medaljefesten startede, traditionen tro, med en lækker omgang rådhuspandekager, som Victor kunne nyde i selskab med sine to kammerater og alle de øvrige deltagere og gæster.

Sølvmedalje og uddannelses-/rejselegat fra København Kommune

Victor fik overrakt en flot sølvmedalje samt Københavns kommunes uddannelses-/rejselegat på 17.000kr. Han blev glædeligt overrasket over at få tildelt legatet, og fortæller: "Det kom bag på mig, da mit navn pludselig blev råbt op - det havde jeg slet ikke regnet med."  Victor har derfor heller ikke besluttet hvad han vil bruge pengene på endnu.

Medaljefesten var en storslået og helt speciel oplevelse for Victor, som han vil huske tilbage på med glæde. "Specielt det at få et smil og et royalt håndtryk af Dronningen, gjorde større indtryk på mig end jeg havde regnet med", fortæller han.  

Stolt kvalitets- og uddannelsesleder

I SIF Gruppen er vi særdeles stolte af vores lærling og ønsker ham stort tillykke. Vores Kvalitets- og uddannelsesleder, Ole Bech udtaler: ”Victor har gjort en stor indsats og hans flotte resultat viser, at han er rigtig dygtig til sit fag". Victor er nu blevet fastansat i SIF Gruppen og vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

På Haandværkerforeningens hjemmeside, kan man se flere billeder fra det festlige arrangement samt en video, hvor Victor bliver interviewet.

Ole Bech

Kvalitets- og uddannelseschef

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk