14.7.2017

SIF Gruppen flytter kendt Chokoladefabrik til nye lokaler

I SIF Gruppen har vi netop afsluttet arbejdet for Simply Chocolate i forbindelse med deres flytning til nye og spændende lokaler på Amager.


SIF Gruppen havde ansvaret for totalentreprisen som omhandlede totalrenovering af de nye produktions- og administrationslokaler fra kælder til kvist herunder murer-, maler-, VVS- og tømrerarbejder samt køling, ventilation og gulv.

SIF Gruppen har endvidere etableret kraftforsyninger til samtlige produktionsmaskiner samt adgangskontrol (ADK), tyverialarm (AIA), TV-overvågning (TVO) og CTS til ventilation og varme. Der har været særligt fokus på energirigtige løsninger herunder ny LED belysning i samtlige produktionslokaler. ”Det har været en særdeles spændende opgave med en stram tidsplan, som har krævet fokus og styring på højeste plan. Takket være det gode samarbejde med Simply Chocolate og bygherren nåede vi rigtigt godt i mål”, udtaler SIF Gruppens Projektleder Jes Peter Frees.

SIF Gruppen har netop afsluttet renoveringen af kontor- og administrationslokalerne på 1. sal, som vi ligeledes har haft totalentreprisen på. Adm. direktør for Simply Chocolate, Niels Østenkær udtaler: ”Jeg har været yderst tilfreds med SIF service i alle henseender før, under og efter byggeriet. Kvaliteten af arbejdet er højt og der er udvist høj moral og forståelse for os som lille fødevareproducent. Resultatet er fremragende.”

Jes Peter Frees

Projektleder

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk