23.8.2017

En elektrikers ekstreme svømmetur over Storebælt

Den 9. juli havde SIF Gruppens elektriker Frank Christoffer Nielsen, givet sig selv den ekstreme udfordring at svømme hele vejen over Storebælt. En udfordring som han gennemførte på en flot tid, med støtte fra SIF Gruppen.


Vores elektriker Frank Christoffer Nielsen har i mange år kørt over Storebæltsbroen og tænkt, at det kunne være sjovt at prøve at svømme hele vejen over det store bælt. Denne udfordring blev en realitet i juli-måned, hvor han i blæst og høje bølger kæmpede sig igennem de 19,3 km, for at nå sit mål. SIF Gruppen havde sponsoreret alt hans udstyr til turen herunder våddragt, bukser, badehætte, handsker og strømper. Med en speedbåd ved sin side, hvori hans kone og to kammerater sad, bakkede de ham op, holdt øje med hans velbefindende, og forsynede ham med væske og mad undervejs på hele turen. ”Det var en fed og anderledes oplevelse. Det gik virkelig godt, selvom de sidste 3 kilometer var hårde pga. modstrøm", fortæller Frank. Han gennemførte distancen på en meget tilfredsstillende tid på 5 timer, 59 minutter og 30 sekunder.

 

Stor passion for svømning i Open Water

Franks passion for svømning startede for 5 år siden, hvor han deltog i svømmekonkurrencen Christiansborg Rundt. Her blev han bidt af den anderledes og udfordrende oplevelse og har med nye mål i hovedet, gennem årene, svømmet adskillige andre konkurrencer. Sidste år deltog han i Open Water konkurrencen ”Kryds Isefjorden”, som er en distance på 6 km. Det var herefter han begyndte at drømme om Storebælt. Frank har endnu ikke besluttet hvad det næste mål skal være, men lægger ikke skjul på at han har haft Øresund i tankerne.

I SIF Gruppen ønsker vi Frank tillykke med det flotte resultat. Vi er glade for at have været med til at gøre det muligt for ham”, udtaler Tommy M. Godsk, Funktionsleder i SIF Gruppen.

Tommy Godsk

Funktionsleder

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk