22.8.2017

SIF Gruppen vinder rammeaftaler med DR

Det er med stor glæde at vi i SIF Gruppen netop har vundet to rammeaftaler med DR vedrørende elektrikerydelser på ad hoc basis i DR Byen og DR Næstved.


Billede: Erik Refner

Rammeaftalerne blev udbudt i foråret og omfatter håndtering af service- og reparationsopgaver i et tungt teknisk hus, herunder udskiftning af armaturer og lyskilder, skift af spoler, træk af elkabler, opsætning af stikkontakter, udtag og afbrydere samt årlige termograferinger m.m. Rammeaftalerne har høje krav til organisation, tilkaldetid samt faglige og tekniske kompetencer. Vi har i den forbindelse opbygget en organisation til at håndtere opgaverne for hver aftale.

DR er en spændende kunde for SIF Gruppen, da det er en del af vores strategi at blive bedre repræsenteret på Sjælland. I Næstved, bliver det naturligvis vores lokalafdeling Pedersen El, der kommer til at udføre arbejdet. Morten Nilsson, som er kontraktansvarlig fra SIF Gruppen, fortæller: ”Vi er stolte af at have vundet disse spændende delaftaler og vi glæder os til at udføre arbejdet i  tæt samarbejde med DR”.

Morten Nilsson

Servicechef

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk