29.9.2017

SIF Gruppen genvinder rammeaftale med Frederiksberg Kommune

I SIF Gruppen er vi glade for og stolte over at have fået muligheden for at fortsætte vores gode samarbejde med Frederiksberg Kommune i yderligere 2 år.


Billede: Frederiksberg Kommune

Efter 4 år som leverandør og samarbejdspartner hos Frederiksberg Kommune, var det for os en stor glæde, da det for nyligt blev offentliggjort, at SIF Gruppen er blandt de 4 udvalgte leverandører, som de kommende 2 år skal udføre el-arbejder i forbindelse med reparation og vedligeholdelsesopgaver samt mindre ombygninger på kommunens ejendomme. Rammeaftalen træder i kraft den 1. oktober og løber 2 år med mulighed for forlængelse til en samlet periode på op til 4 år.  

Mange års samarbejde

SIF Gruppen og Frederiksberg Kommune har samarbejdet siden 2012. Vores medarbejder Jan Rasmussen har dog haft sin gang på kommunens ejendomme siden 1976, de første år som elektriker og de efterfølgende 15 år som funktionsleder. Jan Rasmussen, er i dag fortsat SIF Gruppens kundeansvarlige for Frederiksberg Kommune, og han ser, sammen med SIF Gruppen, frem til at fortsætte det gode og konstruktive samarbejde.

Jan Rasmussen

Funktionsleder

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk