Daglig ledelse

Direktion og ledelse

I SIF Gruppen forestås den overordnede ledelse af

 

Telefon: 39 750 771
Mobil: 26 32 29 36
E-mail: mni@sif.dk

Morten Nilsson

Driftsdirektør

Mennesket i fokus er et nøglebegreb for mig. Vi er alle sammen forskellige, og der kan være mange måder at opnå det samme resultat, og det skal respekteres. Det kræver noget at have plads til forskellighederne, fordi vi i vores branche er vant til at putte ting i kasser, og ikke tænke ud af boksen. Jeg ser det som en af mine fornemmeste opgaver, at få disse ting til at spille sammen. På den ene side den faste struktur, hvilket kræves for at drive en teknikvirksomhed, som er bundet op på love og regler, og samtidig motivere de mennesker, som til dagligt skal levere service til vores kunder, og sammen med dem udleve vores vision, om ”udvikling og handling i et tæt samarbejde”. Samtid ser jeg det som en vigtig opgave, at sikre et godt arbejdsklima på kontoret og i virksomheden, og er gerne forgangsmand for en event eller aktivitet. Jeg mener at halvdelen af det at gå på arbejde, er de mennesker man arbejder sammen med, og det er vigtigt at der er gode sociale relationer. Hvis arbejdsklimaet og relationerne er gode, og man er enige om målet, så er der potentiale for stor succes. Når virksomheden oplever succes, oplever medarbejderne succes og humøret stiger, og der kommer gang i en positiv spiral som virker selvforstærkende. Det er når dette lykkes at det er rigtig sjovt at gå på arbejde.

Tilbage

 

Vægt på de menneskelige værdier

SIF Gruppens ledelse arbejder ud fra det overordnede værdisæt, med vægt på de menneskelige værdier samt en organisering ud fra den enkelte medarbejders ledertype.

I den daglige ledelse arbejdes der ud fra en MBTI bedømmelse på alle lederniveauer.

MBTI

Meyer Briggs Type Indicator (MBTI) er en personlighedstest, som i dybden beskriver hver enkelt medarbejders personlige styrker og svagheder. Dette værktøj har bidraget til en enorm forståelse for både os selv og hinanden, og vi er dermed i stand til at sammensætte de bedst mulige teams for optimale løsningsmodeller både internt i virksomheden, men også i det arbejde, vi udfører for vores kunder.

"I SIF Gruppen lægger vi vægt på de menneskelige værdier"

Lars Mejlby, Administrerende Direktør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk