Vi har fået vokseværk og vil gerne have dig med på rejsen!
11.1.2022

Vi har fået vokseværk og vil gerne have dig med på rejsen!

Vores sikringsafdeling har fået vokseværk og har derfor brug for yderligere kompetencer til snarligst tiltrædelse, til at servicere vores mange kunder på Sjælland.

Vi søger lige nu følgende stillinger:

Teknikere med erfaring inden for ABA, AVA og ABV til styrkelse af vores brandsikringsafdeling i Søborg.

Som tekniker kommer du til at arbejde med sikringsløsninger indenfor brand og varslingssystemer. Vi forventer at:

 • Du er elektriker med dokumenteret erfaring inden for fagområdet
 • Du har gennemført kurserne Brand 1 samt Brand 2
 • Du har godt kendskab til de lovmæssige retningslinjer inden for dit område
 • Du er fortrolig med brugen af PC
 • Du er rådgivende og serviceminded
 • Du er i stand til at tage selvstændige beslutninger
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du har kørekort til personbil (B)
   

Teknikere med erfaring inden for AIA, ADK og TVO til styrkelse af vores sikringsafdeling i Søborg.


Som tekniker kommer du til at arbejdede med IP-baserede sikringsløsninger såsom Nedap, NOX og Avigilon.
Vi forventer at:

 • Du er elektriker med dokumenteret erfaring inden for fagområdet
 • Du har gennemført kurserne Sikring 1, Sikring 2 og ADK installation
 • Du har godt kendskab til de lovmæssige retningslinjer inden for dit område
 • Du er fortrolig med brugen af PC
 • Du er rådgivende og serviceminded
 • Du er i stand til at tage selvstændige beslutninger
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du har kørekort til personbil (B)

Begge jobs kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse, som vi i SIF Gruppen tilbyder via vores kompetence- og uddannelsesplatform SIF Akademi. På denne måde sikrer vi at vores medarbejdere hele tiden er kompetencemæssigt og personligt klædt på, til at efterleve både egne ønsker og faglige krav, og samtidig følger udviklingen i branchen.

Om afdelingen
Du vil indgå i et dynamisk team med erfarne, dygtige og inspirerende kollegaer med stærke kompetencer. Du får en selvstændig hverdag, hvor du primært skal udføre installationsopgaver hos vores kunder. Vi har et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne og det betyder at du skal samarbejde med vores service og kontraktafdeling, der har den daglige kontakt med vores servicekunder.

SIF Gruppen som din nye arbejdsplads

SIF Gruppen er en ejerledet virksomhed i løbende udvikling. Vi har eksisteret i 103 år og er i dag ca. 400 medarbejdere. Vi er bevidste om, at det er vores medarbejdere som er nøglen til at opnå vores forretningsmæssige mål. Derfor har vi stort fokus på at videreuddanne vores medarbejdere via vores kompetence- og uddannelsesplatform SIF Akademi. På denne måde sikrer vi at vores medarbejdere hele tiden er kompetencemæssigt og personligt klædt på, til at efterleve både egne ønsker og faglige krav, og samtidig følger den udvikling der er i branchen. Ligeledes arbejder vi målrettet med uddannelse af lærlinge, og har lige nu over 100 lærlinge.

Kunne du tænke dig at være en del af et hus med en uformel omgangstone, højt til loftet og en flad organisationsstruktur. Hos SIF Gruppen lægger vi stor vægt på at være åbne, ærlige og direkte og forventer naturligvis det samme af vores medarbejdere. Derudover lægger vi stor vægt på, at arbejdsdagen frem for alt er indholdsrig og motiverende. Vi er en virksomhed med fart på, og der er ikke langt fra tanke til handling. Derudover ligger vi stor vægt på det sociale fællesskab, og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer i løbet af året for vores medarbejdere og deres familier.

Nysgerrig efter at høre mere?
Ønsker du yderligere information om stillingerne er du velkommen til at kontakte sikringschef Peter Westphall på tlf.: 26 32 29 44. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning med CV snarest mulig på job@sif.dk, med emnetitlen ”ABA tekniker” eller ”Sikringstekniker’’ Vi indkalder løbende til samtaler.

 

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk