SIF Gruppen søger en døre- og porte tekniker
15.7.2021

SIF Gruppen søger en døre- og porte tekniker

Er du vores nye kollega med flair for arbejde med branddøre og porte?

Vi har travlt i vores sikringsafdeling for døre- og porte, og søger derfor en ny kollega som kan hjælpe os med, at montere og vedligeholde branddøre- og porte hos eksisterende og nye kunder. Din primære arbejdsopgave vil bestå i at montere og servicere dørautomatikker, men også serviceopgaver, hvor du sammen med en kollega skal du og servicere andre opgaver indenfor ABDL og ABV.

Din profil

Du behøver ikke at have den store erfaring, men blot mod på at arbejde med døre og porte. Vi forventer dog, at du som minimum er faglært inden for håndværksfaget (Elektriker, mekaniker, eller måske tømrer?)

 • Du er håndværksmæssig uddannet
 • Du er rådgivende og serviceminded overfor kunderne
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt, men trives også i et lille team
 • Du har forståelse for salg og kundepleje
 • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt håndværk
 • Du har kørekort til Alm personbil (B) op til 3500 kg.

Vi tilbyder:

 • Planlægning af egen arbejdsdag i samarbejde med teamet
 • Servicevogn med det rette værktøj til din arbejdsdag
 • Computer og telefon (Alt dokumentation foregår elektronisk)
 • En flad organisationsstruktur med højt til loftet
 • Et arbejdsmiljø med gode, hjælpsomme og engagerede kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning

SIF Gruppen som arbejdsplads

SIF Gruppen er en ejerledet virksomhed i løbende udvikling. Vi har eksisteret i 102 år og er i dag ca. 400 medarbejdere. Vi er bevidste om, at det er vores medarbejdere som er nøglen til at opnå vores forretningsmæssige mål. Derfor har vi stort fokus på at videreuddanne vores medarbejdere via vores kompetence- og uddannelsesplatform SIF Akademi. På denne måde sikrer vi at vores medarbejdere hele tiden er kompetencemæssigt og personligt klædt på, til at efterleve både egne ønsker og faglige krav, og samtidig følger den udvikling der er i branchen. Ligeledes arbejder vi målrettet med uddannelse af lærlinge, og har lige nu over 80 lærlinge.

Kunne du tænke dig at være en del af et hus med en uformel omgangstone, højt til loftet og en flad organisationsstruktur. Hos SIF Gruppen lægger vi stor vægt på at være åbne, ærlige og direkte og forventer naturligvis det samme af vores medarbejdere. Derudover lægger vi stor vægt på, at arbejdsdagen frem for alt er indholdsrig og motiverende. Vi er en virksomhed med fart på, og der er ikke langt fra tanke til handling. Derudover ligger vi stor vægt på det sociale fællesskab, og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer i løbet af året for vores medarbejdere og deres familier.

Ansøgning

Søg jobbet med det samme – vi har brug for dine kompetencer!

Send dit CV og en kort beskrivelse af dig selv til job@sif.dk med emnefelt ’’døre- og porte tekniker’’

Ønsker du yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte funktionsleder Henrik Pedersen på telefon 41 70 49 54 eller mail hep@sif.dk.

Ansøgninger bliver behandlet løbende og vi ansætter den rette kandidat hurtigst muligt.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk