SIF Gruppen søger erfaren serviceelektriker
11.1.2022

SIF Gruppen søger erfaren serviceelektriker

Vil du være en del af en succesfuld virksomhed i vækst? Nu har du muligheden for at få et job med spændende udfordringer, hos en af Danmarks bedste servicevirksomheder!

Som serviceelektriker i SIF Gruppen bliver du en del af et engageret og dynamisk team, der primært er beskæftiget med service af kunder beliggende i Storkøbenhavn.

Du får en selvstændig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver vil være service og vedligehold af vores kunder beliggende i Storkøbenhavn.

Vi tilbyder

Vi tilbyder gode kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø, samt gode arbejdsforhold med frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og behagelig atmosfære i virksomheden og vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer.

Vi tilbyder gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, og kan via vores SIF Akademi tilbyde attraktive uddannelsesforløb til alle medarbejdere der ønsker at avancere og gøre karriere internt i virksomheden.

 • Vi hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer.
 • Et job i en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone
 • Et inspirerende og positivt arbejdsmiljø
 • En dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i form af efteruddannelse og kurser

Dine kompetencer

 • Du er uddannet elektriker, erfaring fra servicebranchen er en fordel
 • Du trives med at arbejde sammen med andre, og dine faglige færdigheder kan være med til at løfte dine omgivelser
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage ejerskab i forhold til kunder og opgaver
 • Du har kørekort til almindelig personbil
 • Du er fleksibel og udviser stort engagement og høj kvalitet i dit arbejde
 • Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer
 • Du har ren straffeattest
 • Du er serviceminded, er god til at bevare overblikket og har ordenssans

 Skal du med på holdet?

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Serviceleder Jonas Christian Jensen på tlf.: 26 32 29 31.

Ansøgning samt CV sendes til job@sif.dk snarest muligt. Skriv ”Serviceelektriker – att. JCJ” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtale.

SIF Gruppen som arbejdsplads:

SIF Gruppen er en ejerledet virksomhed i løbende udvikling. Vi har eksisteret i 103 år og er i dag ca. 400 medarbejdere. Vi er bevidste om, at det er vores medarbejdere som er nøglen til at opnå vores forretningsmæssige mål.

Derfor har vi stort fokus på at videreuddanne vores medarbejdere via vores kompetence- og uddannelsesplatform SIF Akademi. På denne måde sikrer vi at vores medarbejdere hele tiden er kompetencemæssigt og personligt klædt på, til at efterleve både egne ønsker og faglige krav, og samtidig følger den udvikling der er i branchen.

Fastholdelse af kvalificerede medarbejdere er en meget vigtig faktor for os. Ligeledes arbejder vi målrettet med uddannelse af lærlinge, og har lige nu over 100 lærlinge. Derudover ligger vi stor vægt på det sociale fællesskab, og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer i løbet af året for vores medarbejdere og deres familier.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk