(Excel)lent studentermedhjælper med interesse for grøn mobilitet
21.9.2022

(Excel)lent studentermedhjælper med interesse for grøn mobilitet

Er du ved at uddanne dig inden for økonomi, kommunikation eller administration, og drømmer du om at holde danskerne godt (grønt) kørende? Så er det måske dit kloge hoved, vi savner i vores Clever-team 15 til 25 timer om ugen.

Som studentermedhjælper hos os bliver du ikke bedt om at hente kaffe (kun til dig selv), til gengæld …

… vil du komme til at arbejde med grønne løsninger inden for infrastruktur og eMobility, herunder ladestandere til elbiler, for én af vores større erhvervskunder, Clever, som vi igennem de sidste to år har arbejdet tæt sammen med.

Du vil komme til at sidde på vores hovedkontor i Søborg og blive en del af et engageret og dynamisk team med god humor (synes vi selv). Dine opgaver vil primært bestå af mødebooking per telefon, håndtering af kalender for besigtigelse af ladestandere til elbiler, vedligeholdelse af diverse Excel-ark og materialebestilling.

Hvem er du (meget mere end et klogt hoved)?

 • Du er ca. midtvejs på din videregående uddannelse (kort eller lang – vi bekymrer os ikke om størrelsen) inden for økonomi, kommunikation, administration eller noget helt fjerde
 • ”Jeg har lavet et Excel-ark” – du planlægger alt fra dine eksamensprocesser til dit kærlighedsliv i et regneark (læs: du er Excel-nørd)
 • Du har lige så god humor som os og lader dig ikke afskrække af vores berygtede kagepoliti
 • Du har en positiv indstilling til dine opgaver og hjælper gerne til, når vi har allermest travlt
 • Du sparrer ofte med dine kolleger og er ikke bange for at stille spørgsmål, hvis du har brug for hjælp
 • Du er fleksibel i det omfang, studiet tillader
 • Du farvekoordinerer måske din kalender eller tæller hvert et stykke, når du blander slik – ét er i hvert fald sikkert – du kan ikke leve uden struktur!

Hvad kan vi tilbyde? (advarsel: ananas i egen juice)

Vi tilbyder sjove kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god og behagelig atmosfære i virksomheden. Vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer og hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer.

Vi tilbyder gode muligheder for både personlig og faglig udvikling og kan via vores SIF Akademi tilbyde attraktive uddannelsesforløb til alle medarbejdere, der ønsker at gøre karriere internt i virksomheden. Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer for vores medarbejdere og deres familier.

SIF Gruppen i tal

Har du travlt med at komme til tasterne for at søge jobbet, eller betyder tal bare alt for dig, så får du her et godt overblik over SIF Gruppen som arbejdsplads:

 • 103 år på bagen
 • 441 sjove kolleger 
 • 200+ udbudte kurser og uddannelser om året
 • 1 berygtet kagepoliti
 • 7+ sociale arrangementer om året
 • 1 selvlavet kogebog med dine kommende kollegers bedste sommeropskrifter
 • 4 parkeringsmuligheder for elbiler og endnu flere elcykler

Er du blevet helt elektrisk ved tanken om at arbejde hos os?

Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt på job@sif.dk med emnetitlen ’Studentermedhjælper - Att. CER’. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter så snart, vi har fundet én med potentiale til at blive en ægte SIF’er.   

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Entreprisechef for infrastruktur og eMobility, Christian Eriksen, på tlf.: 31 63 75 05.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk