Serviceelektrikere til at servicere det halve af Danmark
6.9.2022

Serviceelektrikere til at servicere det halve af Danmark

Er du uddannet elektriker, og vil du have æren af at kalde dig for sjællandsmester i service? Så er det måske dig, vi savner i SIF Gruppen. I SIF Gruppen er vi (selvudnævnte) Sjællandsmestre i service inden for elinstallationer, og vi søger lige nu op til flere serviceelektrikere til en række forskellige kunder og opgaver, der vil dele titlen med os.

Som serviceelektriker hos os …

… får du lov til at flirte med en række forskellige kunder og opgaver helt uden konsekvenser! Du får en selvstændig hverdag med ansvar for egne opgaver, som primært vil bestå af service og vedligehold af traditionelle elinstallationer, sikringsinstallationer og/eller intelligente komfort- og energistyringsløsninger for vores kunder beliggende i Storkøbenhavn.

Du bliver en del af et af vores engagerede og dynamiske teams med god humor (synes vi selv), der primært beskæftiger sig med service af erhvervs-, statslige, offentlige og private kunder.

Hvem er du?

 • Du er uddannet elektriker, har kørekort til almindelig personbil og har en ren straffeattest
 • Du er nysgerrig og har lyst til at prøve kræfter med en række forskellige kunder og opgaver
 • Du tænder på fleksible arbejdstider og på at yde god service og høj kvalitet overfor vores kunder
 • Der er ikke langt fra tanke til handling, når du er på arbejde, men du sørger for at sparre med dine kolleger igennem hele processen og deler gerne ud af din store visdom
 • Du rydder op efter dig selv og sommetider også andre … Og hvis dine kolleger spørger efter et stykke værktøj, svarer du kækt, at det ligger på sin plads
 • Du kan bevare fatningen i pressede situationer

Hvad kan vi tilbyde? (advarsel: ananas i egen juice)

Vi tilbyder sjove kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god og behagelig atmosfære i virksomheden. Vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer og hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer.

Vi tilbyder gode muligheder for både personlig og faglig udvikling og kan via vores SIF Akademi tilbyde attraktive uddannelsesforløb til alle medarbejdere, der ønsker at gøre karriere internt i virksomheden. Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer for vores medarbejdere og deres familier.

SIF Gruppen i tal

Har du travlt med at komme til tasterne for at søge jobbet, eller betyder tal bare alt for dig, så får du her et kort overblik over SIF Gruppen som arbejdsplads:

 • 104 år på bagen
 • 460+ sjove kolleger 
 • 200 kurser og uddannelser om året
 • 130+ servicevogne
 • 7+ sociale arrangementer om året

Vil du dele titlen som sjællandsmester i service med os?

Du er velkommen til at sende os en klassisk ansøgning og CV på job@sif.dk med emnetitlen ’Serviceelektrikere - Att. MRI’, men har du travlt eller foretrækker du at gribe knoglen, så kontakt Serviceleder, Morten Riis, på tlf.: 26 32 29 65 hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter så snart, vi har fundet nogle med potentiale til at blive ægte SIF’ere.     

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk