Serviceelektriker til Pharma- og industrikunde i Nordsjælland
6.9.2022

Serviceelektriker til Pharma- og industrikunde i Nordsjælland

Er du uddannet elektriker, og bliver du helt elektrisk ved tanken om at være nede i maskinrummet, hvor dét sker? Så er det måske dig, vi savner i vores afdeling for Service og Installation. Vi søger lige nu en elektriker til en af vores større Pharma- og industrikunder i Nordsjælland.

Som serviceelektriker hos os …

… vil du med tilknytning til vores hovedkontor i Søborg komme til at arbejde med tekniske løsninger inden for produktion, herunder produktionsapparater, styretavler og el-diagrammer. Du vil komme til at arbejde for en spændende kunde, hvor dine udviklingsmuligheder er store.

Du bliver en del af et engageret og dynamisk team af dygtige specialister, der på tværs af de øvrige håndværkerfag koordinerer de mange forskellige opgaver hos kunden. Derudover vil dine opgaver primært bestå af håndtering og implementering af produktionsapparater.

Hvem er du?

 • Du er uddannet elektriker og har kørekort til almindelig personbil
 • Har du erfaring med andre Pharma- og industrikunder, klapper vi i vores hænder
 • Har du ikke erfaring, så søg alligevel – det vigtigste er, at du er nysgerrig og har lyst til at lære nyt og blive endnu bedre til dit fag
 • Du bliver helt elektrisk ved tanken om at være nede i maskinrummet og har måske kendskab til maskindirektivet og tavlestandarder eller ønsker at få det
 • Du rydder op efter dig selv og sommetider også andre … Og hvis dine kolleger spørger efter et stykke værktøj, svarer du kækt, at det ligger på sin plads
 • Du bliver motiveret af at arbejde sammen med dine kolleger og tænder på at yde god service og levere høj kvalitet overfor vores kunder og samarbejdspartnere
 • Du er stærkt teknisk anlagt og ser løsninger fremfor begrænsninger og er ikke bange for at komme med konstruktiv kritik
 • Du er tålmodig og trives med at arbejde i intervaller, da der indimellem kan forekomme ventetid

Hvad kan vi tilbyde? (advarsel: ananas i egen juice)

Vi tilbyder sjove kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god og behagelig atmosfære i virksomheden. Vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer og hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer.

Vi tilbyder gode muligheder for både personlig og faglig udvikling og kan via vores SIF Akademi tilbyde attraktive uddannelsesforløb til alle medarbejdere, der ønsker at gøre karriere internt i virksomheden. Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer for vores medarbejdere og deres familier.

SIF Gruppen i tal

Har du travlt med at komme til tasterne for at søge jobbet, eller betyder tal bare alt for dig, så får du her et kort overblik over SIF Gruppen som arbejdsplads:

 • 104 år på bagen
 • 460+ sjove kolleger 
 • 200 kurser og uddannelser om året
 • 130+ servicevogne
 • 7+ sociale arrangementer om året

Lyder det som noget for dig?

Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt på job@sif.dk med emnetitlen ’Elektriker til Pharma – Att. MMK’. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter så snart, vi har fundet én med potentiale til at blive en ægte SIF’er.   

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Service- og Installationschef, Michael Gug Møller-Kongshaug, på tlf.: 26 32 29 90.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk