Kundeudtalelser

Læs her hvad kunderne siger om os


26. april 2018

"Så er regningen betalt. Arbejdet skulle udføres hos mine forældre og jeg var ikke tilstede. Det var en meget god oplevelse for mine forældre og det gav mig tryghed at elektrikeren informerede mig om hvad der skulle ske, status og har ryddet så fint op efter sig.

Nu har jeg også selv sæt hvor godt det er blevet. Tusind tak for flot og professionelt udført arbejde!"

Ana Nielsen, Privatkunde


 

12. oktober 2017

"Stor ros til Vasik og SIF for at være forudseende i forbindelse med en planlagt strømafbrydelse og HFI test i 8X. Personale fra Vasik og SIF gjorde opmærksom på og opstillede løsningsmodeller i forhold til udfordringer der kan true Novozymes værdier eller besværliggøre arbejdet for Zymerne.

Det er en fornøjelse at opleve at vores leverandører går sammen og i fællesskab identificerer risici, men også at i fællesskab søger løsningsmodeller, som præsenteres for os." 

Niels P C Knudsen, Novozymes A/S


 

9. maj 2017

"Værdien af et stærkt netværk er ekstremt værdifuldt i 2017.
24 timer efter denne mail, skrev vi kontrakt med en ny medarbejder som kom anbefalet af denne vej.
Tak til Christian fra SIF Gruppen for en ny medarbejder. Der er chokolade på vej til dig.
I denne forbindelse kan SIF gruppen, varmt anbefales hvis man mangler en elektriker til at bygge en ny chokoladefabrik og klare byggestyringen samtidigt, eller hvis blot man mangler en elektriker til at fikse en udfordring.

Tak for hjælpen til jer alle. Vi har flere der har kontaktet os via jer."

Niels Østenkær, Copenhagen Chocolate Factory


 

3. oktober 2016

"Vi har nu lukket den gamle butik ned og det var en fornøjelse at arbejde sammen med Johnnie og Brian! Det er ikke alle der efter 21 timers arbejde bibeholder det gode humør – det gjorde de. Stor ros til dem!"

Niels Henrik Markvad, Projekt Manager, Pilgrim


9. december 2015

"I forbindelse med, at vi  er ved at få trukket kabler rundt i store dele af Æblehaven, må jeg konstatere at de håndværkere, der er på opgaven er helt fantastiske. De har stor forståelse for, at balancere deres arbejde med at vi andre også skal fungerer, og ikke mindst er de meget hensynsfulde og udviser stor respekt for, at det er beboernes hjem og hverdag."

Britta Pedersen, Centerleder, Ældrecenteret Æblehaven, Brøndby Kommune


5. juni 2015

"Vi var i den meget kedelige situation, at vi stod uden varme og varmt vand idag. Vi ringede til vagten, der sendte en af jeres mænd ud (Jan). 

Bliver simpelthen nødt til, at takke for en fantastisk service, det er virkelig en kompetent og super service fyr.....tak for ham og varme/varmt vand.

Skønt når man står i en situation som denne, at der kommer en mand som også kan takle....halvgamle hylende damer :-)

Malene, Lejerforeningen Sødalen/Skrænten


05. august 2014

”I 2012 udarbejdede vi en vision for reducering af energiforbruget og samtidig en forøgelse af medarbejderkomforten.

Opgaven blev udbudt – og SIF vandt entreprisen. Ikke kun fordi de havde den mest konkurrencedygtig pris og kunne dokumentere tilsvarende løsninger udført hos sammenligelige kunder – men også fordi SIF havde nogle dygtige konsulenter/medarbejdere, der forstod at se opgaven – og udbyttet fra kundens side. Professionel sparring om muligheder og begrænsninger.


Samarbejdet med SIF har været professionelt og frugtbart. – De indgåede aftaler er blevet holdt. Vi har nydt godt af SIFs store organisation – og leverandørnetværk”.

Harry Præst, Servicechef Ase


28. juli 2014

"Tusind tak for hurtig udrykning. Problemet er allerede klaret - røret er løsnet et par centimeter fra væggen. Super flink og hurtig SIF-mand."

Anne Klint Bergh, Klint Bergh Konsulent AB


21. juli 2014

"SIF har været en fantastisk samarbejdspartner, der med deres store viden har været med til at sikre, at de nye bycykler er kommet godt fra start. En god opstart har været afgørende for at det nu er besluttet at udbygge løsningen. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde, hvor vi forventer at SIF fremover vil varetage endnu flere opgaver i forbindelse med udbygningen af løsningen."

Niklas Marschall, GoBike


18. juli 2014

"Jeg har d.d. modtaget jeres faktura, som jeg naturligvis sætter til betaling omgående. Vil her blot benytte lejligheden til at sige tak. Det har været en fornøjelse at have dialog med jer lige fra leder til montør. Jeg er meget glad og tilfreds med at jeg valgte SIF Gruppen."

Christoffer Jørgensen, privatkunde


"Vi lægger stor vægt på den gode relation og det gode samarbejde med vores kunder. Vi ved af erfaring, at faste og tilfredse kunder får man kun, når man kombinerer kvalitetsarbejde med god service."

Lars Mejlby, Administrerende Direktør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk