Cookie- og persondatapolitik

Sidst opdateret: 19. januar 2022

Velkommen til vores website. Når du besøger vores website, vil der blive indsamlet oplysninger om dig, som vi kan bruge til at forbedre vores indhold. Det er f.eks. interessant for os at følge med i hvilke sider på vores hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller os noget om, hvilke emner vores potentielle kunder og besøgende er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller vi lidt mere om hvilke oplysninger, der indsamles, og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at vi prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide ved vores website. På den måde kan vi bedre målrette vores indhold til dig, der rent faktisk er interesseret i det, vi laver. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se nedenfor) og undlade videre brug af vores website. Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående cookie- og persondatapolitik. 

Vi beskytter dine data
Denne privatlivspolitik er sammenfattet for, bedre at kunne oplyse dig om, hvilke persondata vi behandler, og hvordan vi behandler dem. Læs venligst vores persondatapolitik til ende for at få en klar forståelse af hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager, i henhold til EU-persondataforordningen af 25. Maj 2018.

Vi har brug for en række personoplysninger for at kunne servicere dig som virksomhed
Personoplysninger refererer til alle de informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks., når du klikker ind på vores indhold.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, din geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser), klik, åbningsrater og tidsforbrug på hver side. I forbindelse med de informationer, du selv giver eksplicit samtykke til og selv indtaster, behandles desuden: Navn, telefonnummer, mobil, e-mail, alder, stilling, virksomhedsadresse. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af formularer til markedsføringsindhold eller til ansøgning af stillinger.

Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Som udgangspunkt er du anonym på vores website
Du kan tilgå vores website uden at oplyse os om dine persondata. Når du besøger vores website, uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person. Som bruger af vores website er du derfor som udgangspunkt anonym.

Det vil sige, at vi ikke automatisk registrerer din adfærd eller oplysninger, som kan identificere dig. Vi kan kun identificere dig og din adfærd, hvis du har tilkendegivet dig selv ved manuelt og udtrykkeligt at udfylde en formular på vores hjemmeside, hvori du for eksempel har angivet dit navn eller din e-mail. Du kan til enhver tid slå cookies fra på din computer, så vi ikke kan se disse oplysninger. 

De informationer, du indsender via formularer på vores website, lagres på en sikker webserver.

Hvis du ønsker at vide, hvilke informationer vi har registreret om dig, kan du kontakte os på vores mailadresse, som du finder på kontaktsiden, hvorefter vi inden for 72 timer vil besvare din henvendelse.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?
Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og website gennem personlige anbefalinger på baggrund af din adfærd
  • Til at forbedre vores website og markedsføring
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring
  • Til at målrette annoncer

Hvem giver vi dine personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på vores hjemmeside eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Forretningspartnere med henblik på optimering af vores website og/eller markedsføring

Herudover benytter vi en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, som udelukkende behandler dine oplysninger på vores vegne, og som ikke må anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU og lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger om dig vi behandler. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på vores mailadresse, som du finder på kontaktsiden. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores mailadresse. Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, bedes du tage kontakt til Datatilsynet.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Vi opdaterer vores cookie- og persondatapolitik én gang om året.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk