Personlig sponsor for Joachim Fischer og Christinna Pedersen

Som hovedsponsor i Skovshoved Idrætsforening, har vi altid kunnet støtte de overordnede aktiviteter til gavn for både badminton, tennis, fodbold og skydning.

I 2014 valgte vi så at udvide sponsoratet, til også at omfatte et personligt sponsorat til en af klubbens hovedprofiler inden for badminton, Joachim Fischer. Med dette sponsorat har vi kunnet støtte klubben til at blive en af Danmarks bedste. 

Fortsætter og udvider samarbejdet

Vi har sidenhen fulgt både Joachim og resten af holdet ved de fleste hjemmekampe, og det glæder vi os til at fortsætte med. I sæsonen 2015-16 forlængede vi vores personlige sponsorat til Joachim og udvidede samtidig samarbejdet med klubben til også at omfatte et sponsorat af Joachims mixdouble-makker Christinna Pedersen. Sammen udgør de en af verdens bedste mixdoubler.

Skovshoved Badminton er Danmarksmestre to år i træk

Efter et nervepirrende og intenst finalebrag, var det Skovshoved Badminton, som løb med sejren i badmintonligaens bedste række i d. 4. maj 2017. Mandag d. 16. april 2018 gentog holdet succesen og vandt endnu engang guld i finalekampen på Frederiksberg. Som stolt hovedsponsor i Idrætsforeningen og personlig sponsor for flere af holdets topspillere, ønsker vi dem stort tillykke med guldet.

I 2017 var det første gang i 48 år, at Skovshoved Badminton blev Danmarksmestre efter et tæt finaleopgør mod Team Skælskør-Slagelse i Frederiksberg-hallerne, torsdag den 4. maj. I 2018 var det igen et opgør mod Team Skælskør-Slagelse, men denne gang vandt Skovshoved overbevisende.

Klik på billedet og se flere billeder fra guldkampen

Stor tak til
SIF Gruppen

"Vi er super glade for SIF Gruppens professionelle opbakning, og med dem i ryggen, kan vi blive ved med at forfølge vores mål om at stå øverst på podiet." 

Joachim Fischer og Christinna Pedersen
Skovshoved IF

”Det er blevet en helt naturlig del af os at støtte S.I.F., også selvom vi er flyttet ud af lokalområdet. Det har altid været et bevidst valg, fordi vi kan identificere os med klubbens værdier og det klubben står for.”

Caroline P. Saxild, Kommunikations- og imageansvarlig

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk