27.8.2019

SIF Gruppen takker for en god dag på vandet i lørdags

Lørdag den 24. august afholdt SIF Gruppen i samarbejde med Skovshoved Sejlklub traditionen tro, SIF Match Cup i Skovshoved Havn. For første gang i 10 år var der dog så lidt vind, at det ikke var muligt at gennemføre en sejlads. Men takket være en god plan B fik vi alligevel en dejlig dag på vandet.

SIF Gruppen takker for en god dag på vandet i lørdags

10 års jubilæet blev en smule anderledes end planlagt

Igen i år var der stor tilslutning til vores årlige arrangement i Skovshoved Havn, og vi fik et dejligt netværksarrangement med vores gode kunder og forretningsforbindelser. Der var traditionen tro lagt op til en hyggelig og uformel dag, hvor der skulle dystes mod hinanden i sejlbåde på Øresund. Solen stod højt på en skyfri himmel på denne sommerdag i Danmark. Desværre havde vejrguderne sparet på vinden denne dag, og gjorde det derfor umuligt at gennemføre en sejlads. Vi måtte i stedet benytte vores plan B og hoppede derfor i 6 gummibåde og sejlede en tur igennem Københavns kanaler i det skønne vejr. Vi fik fornøjelsen af, at have deltagere fra Oticon, Quadrature, Dansk Kabel TV, Intern A/S, Novozymes, John Jensen VVS, Plan 1, Chocolate Factory, Coor, Fujifilm, FJ Poulsen og RITTAL. Fra SIF Gruppen deltog: Johnnie Aas, Morten Nilsson, Christian Bondegaard Madsen, Frederik Deichmann, Michael Gug Møller-Kongshaug, Simon Kaas og Christian Eriksen.

Herudover deltog vores arrangør Caroline P. Saxild, som fotograf mens vores Administrerende Direktør Lars Mejlby var meddommer. Bestyrelsesmedlem Peter SIF kiggede også forbi.
 

Dagens forløb

Vi startede dagen ud med at spise en god sejler morgenbuffet i den smukke morgensol, og møde dem vi skulle være på hold med. Herefter gik vi i bådende og fik både fornøjelsen af lidt fart ind mod København og et smukt vue af København fra søsiden, men holdende samtidig dystede i en quiz på viden.

Da vi havde sejlet bådene tilbage i havn og var kommet i land, nød vi en moleøl mens der blev udvekslet gode historier og oplevelser fra turen. Herefter gik vi over til museumsbåden Runa, som blev præsenteret af Peter SIF, hvis forfædre byggede båden i 1910. Vi sluttede dagen af med at spise en lækker og velfortjent frokost i Restaurant Sejlklubberne på havnen og kåre årets vindere, som i år var quizvindere i stedet for sejladsvindere. To hold fik en delt første plads. Vi siger tillykke til Christian, Boleslaw, Henrik, Rasmus, Jesper-Max, Morten og Niels.

 

Tak for indsatsen

Vi vil gerne sige tak til alle de veloplagte og omstillingsparate deltagere, og håber at vinden er med os så vi igen kan gennemføre en rigtig sejlads næste år.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk