16.4.2021

Praktikanter hos SIF Gruppen

Corona har ikke forhindret os i at hjælpe de studerende godt på vej med lærerige praktikpladser i forbindelse med deres uddannelser.

Praktikanter hos SIF Gruppen

I denne uge har vi sagt farvel, eller nærmere på gensyn til Louise Neerskov og Casper Leo Saldern Nielsen

Casper har de sidste 10 uger været i praktik hos vores driftsafdeling i forbindelse med hans uddannelse som el-installatør på KEA. Casper har bl.a. lavet tilsyn på byggepladser, været til besigtigelse af projekter og udarbejdet tilbudsgivning. Nu skal han i gang med at skrive speciale med fokus på kvalitetssikring og optimering af processer.

’’Det har været superfedt, udfordrende og spændende at være hos SIF Gruppen. Jeg har fået indfriet mine læringsmål og glæder mig til at være færdig med min uddannelse, så jeg for alvor kan prøve kræfter med den virkelige verden’’ – Casper Leo Saldern Nielsen 

Louise har været tilknyttet vores marketingafdeling de sidste tre måneder hvor hun bl.a. har været med til at optimere vores miljøprofil, afholde virtuelle events, lave videomateriale, optimeret interne processer og ikke mindst skrevet en masse fængende tekster til vores sociale medier.

’’Jeg har fået en masse ud af mit praktikophold, og det har været fedt endelig at kunne bruge min teoretiske viden i praksis. Det har bestemt ikke været kedeligt, tværtimod har jeg fået lov til at prøve kræfter med en masse forskellige opgaver’’ – Louise Neerskov

Vi vil gerne takke de to ambitiøse praktikanter for deres tid hos SIF Gruppen. Det har været fedt og se hvordan de hurtigt er blevet en del af teamet, og samtidig se hvordan alle medarbejdere har haft stor glæde af deres arbejde!

Vi slipper dem heldigvis ikke endnu. De vil begge være på vores hovedkontor et par gange om ugen og skrive deres hovedopgaver, så de kan få hjælp og sparring fra kollegaer. 

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk