21.3.2019

Nyt design på servicevognene hos Næstved El-service

Efter SIF Gruppens opkøb af Næstved El-service, har vi netop fået opdateret designet til servicevognene med et tilpasset logo med respekt for bilernes oprindelige udseende.

Nyt design på servicevognene hos Næstved El-service

Vores lokalafdeling Næstved El-service har netop sendt den første bil på gaden med det nye design, så man ikke længere er i tvivl om at virksomheden er den del af SIF Gruppen. Vi er særdeles tilfredse med resultatet, og har været bevidste om ikke at ændre for meget på bilernes udseende, så de fortsat er genkendelige i nærmiljøet. Afdelingsleder Theis Nørrelund udtaler: ”Bilerne er blevet super flotte og vi glæder os til at sende flere af dem på gaden.”

De første 100 dage i SIF Gruppen

Det er nu allerede mere end 100 dage siden Næstved El-service blev en del af SIF Gruppen, og det har været en udfordrende men spændende proces. To kulturer skulle smelte sammen, nye systemer, indkøbsmuligheder og arbejdsgange skulle tillæres, men det hele er lykkedes. Afdelingen består nu af 50 medarbejdere og opgaverne spænder bredt lige fra service- og anlægsopgaver til rækkehuse, lejligheder og typehuse. Ambitionerne er store og det forventes at afdelingen kommer til at vækste med ca. 10 nye medarbejdere over de næste 12-18 måneder. ”Det var været rigtigt positivt at blive en del af SIF Gruppen og vi føler os allerede hjemme” afslutter Theis Nørrelund.

Theis Nørrelund

Afdelingsleder - Næstved El-service

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk