El-installation og service

God service og kundepleje gør en forskel

SIF Gruppen er i dag en af Sjællands største og mest erfarne service-virksomheder inden for el-branchen. Med vores mere end 200 servicevogne dækker vi hele Sjælland og yder service til både erhvervs-, statslige-, offentlige-, og private kunder.

Vi er stolte af vores gode og langvarige relationer til vores servicekunder, og værdsætter det gode og konstruktive samarbejde. Service og kundepleje er nøgleordene for os som dagligt beskæftiger os med installation og service af traditionelle elinstallationer. Vi ved af erfaring, at faste og tilfredse kunder får man kun, når man kombinerer kvalitetsarbejde med god service.

Uanset hvilken opgave vi står overfor, er det vores mål at forstå kundens behov og skabe tryghed og tilfredshed med den valgte løsning, med særlig fokus på økonomi, kvalitet og fremtidige udvidelsesmuligheder. Vi lægger stor vægt på god kommunikation forud for igangsættelsen af en hver opgave.

Vi løser alle typer opgaver inden for el-arbejde hvor især bygningsinstallationer er et vigtigt forretningsområde. Vi rådgiver, installerer, reparerer og vedligeholder inden for følgende områder:

 • Belysningsanlæg
 • Lysstyring
 • Tavle- og fordelingsanlæg
 • Termografering
 • UPS og nødstrømsanlæg
 • Pumpestyringer
 • Traditionelle el-opgaver
 • Fast huselektriker
 • Service og vedligehold​

Belysningsanlæg og lysstyring

Der er i disse år meget fokus på energiforbruget, og belysningsanlæg er et af de steder, hvor der er mange penge at spare. Ved at vælge den rigtige belysning og lysstyring, med eksempelvis bevægelsessensorer, akustiske sensorer og dagslysregulering, kan der opnås store energibesparelser.

Vi tilbyder belysningsanlæg og lysstyringer til et hvert formål og sørger for at få udført lysberegninger, således at belysningsanlæggene opfylder gældende krav.

Vi sikrer løsninger hvor vi tager højde for valg af lyskilder med optimalt lysudbytte ved krævet farvegengivelse, energieffektivt belysningssystem med behovstilpasning af den installerede belysningseffekt, effektive lysarmaturer med passende lysfordeling og god afblænding, effektiv udnyttelse af dagslys, effektiv udnyttelse af kunstlyset og det naturlige lys og mulighed for individuel behovstilpasning. Endvidere sørger vi for en god planlægning af vedligehold af anlægget. 

Tavle- og fordelingsanlæg

I alt fra det private hjem til store erhvervsejendomme, bliver kravene til elforsyningen større og større i takt med den teknologiske udvikling, og det sætter dermed større krav til kvalitet af og driftssikkerhed for tavler og fordelingsanlæg.

I SIF Gruppen har vi fulgt med den teknologiske udvikling og er dermed helt ajour med de skærpede krav. Vi har stor erfaring med ombygning og renovering af både små som store tavleanlæg og vi samarbejder kun med de førende leverandører af tavle- og forsyningsanlæg i Danmark.

Mange moderne produktions- og medicinalvirksomheder kræver særlige, specialbyggede styretavler eller fordelingsanlæg, hvor temperaturfølsomhed, tids- eller intervalstyring og luftfugtighed m.m. spiller en afgørende rolle. Også her kan vi rådgive om, levere og installere de rette løsninger. 

Termografering

For at forebygge situationer med ovebelastning af tavleanlæg, som kan medvirke til kortslutninger, defekte komponenter, produktionsstop, strømsvigt eller i værste tilfælde brand, anbefaler vi at der løbende laves en forebyggende termografiundersøgelse. En sådan termografering kan blandt andet afsløre om tavlen har løse lednings-, kabelsko- eller sikringsforbindelser, ulige belastninger, overbelastninger samt andre former for fejl i komponenter. Flere forsikringsselskaber har i dag et krav i policen om termografering af elektriske tavler, og nogle selskaber dækker ydermere udgifterne til termograferingen enten helt eller delvist. I SIF Gruppen er vi DBI-certificeret termograf og har solid erfaring med at udføre termografering med det nyeste, og mest præcise udstyr.

UPS og nødstrømsanlæg

Internet, telefoni, og serversystemer er alle vigtige netværk for virksomheders infrastruktur. Netværkene er derfor følsomme enheder, der kan koste både tid, penge og besvær, hvis de svigter. Et UPS-anlæg er med til at sikre både data og sikker drift. Et UPS-anlæg er en slags reservestrømforsyning, der altid står klar til at tage over og levere strøm, hvis den almindelige strømforsyning skulle svigte. I SIF Gruppen kan vi levere UPS og nødstrømsløsninger, som både kan anvendes i den mindre erhvervsvirksomhed og i den store industris driftsanlæg. 

Pumpestyringer

I SIF Gruppen har vi mange års erfaring med opbygningen af intelligente pumpestyringer tilkoblet funktioner for energioptimering, opsamling af data samt alarmhåndtering. Vi tilbyder styringsløsninger i mange afskygninger, lige fra de mere enkle pumpesystemer, til større avancerede pumpesystemer baseret på den nyeste teknologi.

Traditionelle el-opgaver

Med omkring 100 års erfaring i branchen som autoriseret el-installatør udfører vi naturligvis alle former for traditionelle el-installationer lige fra en lille udvidelse af en installation med en ekstra stikkontakt til store omfattende ombygninger af el-installationer i en hel erhvervsbygning. Vi har stor erfaring med at udføre arbejde i bygninger i drift, og sørger altid for at vores arbejde er til mindst mulig gene for bygningens brugere, uanset om det drejer sig om fremføring af kabler til diverse installationer og brugsgenstande, ophængning af lamper, fejlfind på eksisterende installationer eller andet. Vi har altid det fornødne værktøj og måleudstyr med på en hver opgave.

Fast huselektriker

SIF Gruppen fungerer også som fast huselektriker for indtil flere større virksomheder, og tilbyder i den forbindelse at løse alle de forefaldende el-tekniske opgaver i dagligdagen.

Service og vedligehold

Vi kan tilbyde service og forebyggende vedligeholdelse af alle vores installationer uanset størrelse og kompleksitet. Ligeledes kan vi i form af fordelagtige serviceaftaler tilbyde at administrere koordineringen af de ønskede eftersyn.  

Vi går ikke på kompromis med kvalitet

Det vigtigste for os er at du er tilfreds. Derfor lytter vi til dig og finder i fællesskab en løsning som matcher lige netop dine ønsker og behov, og kvalitet er ikke noget vi går på kompromis med. Med over 100 års erfaring og konstant fokus på nye teknologier, uddannelse, sikkerhed og miljø, kan vi sikre dig løsninger hvor intet er overladt til tilfældighederne.

For os er det af afgørende betydning at I føler jer trygge i vores hænder. Vi garanterer dig, at alle vores medarbejdere er pålidelige og at alle har en relevant faglig uddannelse. Vi kan dermed sikre dig, at dine installationer altid er lovlige og sikkerhedsmæssigt forsvarlige. 

Skræddersyede løsninger

For at opnå det bedste resultat, mener vi at det er vigtigt at lave skræddersyede løsninger som er tilpasset netop den enkelte kundes behov, og de krav som stilles til installationen og ofte også bygningen. Vi garanterer den bedste rådgivning og den mest fleksible og fremtidssikrede løsning, uanset størrelse og udformning på installationen. Vi er med i hele processen, lige fra idé til installation og efterfølgende service.

Integration

Vi er overbevist om, at der i fremtiden vil blive sat stor fokus på samlede integrerede løsninger, som skal gøre hverdagen lettere for dig. Vi kan således rådgive dig om løsninger, hvor brugervenlighed og integration mellem alle de forskellige anlæg og systemer er nøgleordet.

En fast kontaktperson

Vores over 100 år i branchen har lært os, at de personlige relationer spiller en væsentlig rolle, når vi vil opnå fuld tilfredshed. Det skal være både enkelt og bekvemt for dig at have et engagement med SIF Gruppen. Derfor tilbyder vi dig en fast kontaktperson som vil være til rådighed i hele den periode hvor vi får lov at være din servicepartner. Endvidere kan vi sikre dig, at det som udgangspunkt altid er den eller de samme elektrikere som kommer i din ejendom. På den måde er du sikret at vi til en hver tid kender både dig, dit behov og din ejendom. 

Hvis du har brug for mere

SIF Gruppen udgør i sin helhed mere end 270 engagerede og kompetente medarbejdere, der samarbejder tæt og på tværs af mange kompetenceområder. Du kan derfor med fordel vælge SIF Gruppen hvis du har brug for gode løsninger inden for andre eller flere typer installationer eller anlæg. Uanset dit behov sørger vi for at du får den bedste rådgivning og den bedste løsning for dig, og vi garanterer dig at du stadig har den samme kontaktperson hele vejen igennem.

ISO 9001:2015 certificeret el-installatør

SIF Gruppens kvalitetssikringssystem er certificeret i henhold til ISO 9001:2015 standarden vedrørende salg, projektering, installation og service af el-installationer. Systemet blev recertificeret i 2019.

Målet med vores kvalitetssikring er at:

 • Vi leverer det vi lover – og derved får vi tilfredse kunder
  Vi udfører kvalitetsbetonede arbejder på alle vores forretningsområder og vi sørger for at alle kundeaftaler     er klare, entydige og bliver overholdt
 • Vi har brede kompetencer og en velfungerende organisation
  Vi udfører alle arbejder på et højt fagligt niveau og sikkerhedsmæssigt forsvarligt i henhold til gældende     lovgivning og forskrifter
 • Vi har tilfredse og motiverede medarbejdere
  Alle vores medarbejdere medvirker til at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Alle i SIF Gruppen er derfor forpligtede til at påpege og indberette kvalitetsmæssige mangler
 • Vores arbejdsmiljø og sikkerhed lever op til højeste krav
  Det er den enkeltes pligt at være fortrolig med og overholde de bestemmelser og retningslinjer, som SIF Gruppen har fastsat i forhold til kvaliteten
 • Vi ønsker at være en sund virksomhed med acceptable økonomiske resultater
  Ved opstilling af kvalitetsmålsætninger vil SIF Gruppen sikre en løbende forbedring af kvalitetssikringssystemets effektivitet

”Uanset hvilken opgave vi står overfor, er det vores mål at forstå kundens behov og skabe tryghed og tilfredshed med den valgte løsning, med særlig fokus på økonomi, kvalitet og fremtidige udvidelsesmuligheder.”

Morten Nilsson, Driftsdirektør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk

Vi bruger cookies ifbm. funktioner på hjemmesiden og til indsamling af statistik. Ved at klikke "Accepter alle", godkender du vores brug af cookies. Hvis du klikker på knappen "Afvis alle", sætter vi ikke cookies til statistik – vi benytter dog en cookie for at huske dit valg. Du kan også vælge hvilke formål, hjemmesiden må bruge cookies til.
Tilpas indstillinger