Nyheder


Pressemeddelelse: SIF Gruppen åbner lokalafdeling i Aarhus

Pressemeddelelse: SIF Gruppen åbner lokalafdeling i Aarhus  28.3.2023

Det er knap et år siden SIF Gruppen plantede flaget i Jylland, og allerede nu 11 måneder senere tilføjer de endnu en nål i landkortet, når de åbner i Aarhus.

Læs mere…

SIF Gruppen sikrer Classic Car House

SIF Gruppen sikrer Classic Car House   28.2.2023

Vi er meget stolte af at kunne fortælle, at vi har påbegyndt et nyt projekt i Kongens Lyngby for bygherren, K.W. Bruun, hvor vi etablerer moderne el- og sikringsinstallationer i nye spændende bygninger. Projektet omfatter elinstallationer og belysning samt flere typer af sikring - både i bevaringsværdige kulturhistoriske- og nybyggede ejendomme.

Læs mere…

SIF Gruppen renoverer det ikoniske Lyngby Rådhus

SIF Gruppen renoverer det ikoniske Lyngby Rådhus   16.2.2023

I SIF Gruppen er vi netop nu i fuld gang med et spændende projekt med blandt andet et stort fokus på optimering af elinstallationer og samtidig bevaring af ikonisk, oprindelig arkitektur.

Læs mere…

I går vandt Jakob DM i Skills!

I går vandt Jakob DM i Skills!  5.2.2023

Vi er enormt stolte af Jakob Søe Lillelund, som i går vandt DM i Skills i Fredericia som bedste elektrikerlærling. Fra starten af sin læretid har Jakob gået målrettet efter guldet til DM, så det er beundringsværdigt med en ung mand som Jakob, der arbejder så målrettet og koncentreret - og gennemfører!

Læs mere…

Spænding i vente til DM i Skills 2023

Spænding i vente til DM i Skills 2023   1.2.2023

Det er med stor glæde og spændthed at SIF Gruppen i denne uge bliver repræsenteret med en af vores over 100 dygtige elektrikerlærlinge, Jakob Søe Lillelund, ved dette års DM i Skills.

Læs mere…

SIF Gruppen tager første spadestik

SIF Gruppen tager første spadestik   23.1.2023

I SIF Gruppen har vi nu nået endnu en milepæl i vores løbende udvikling indenfor infrastruktur og eMobility. Vi glæder os over at kunne tage endnu et skridt imod mere grøn omstilling af virksomheden.

Læs mere…

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk