Nyheder


SIF Gruppen A/S overtager C.O. Olver EL-Anlæg A/S

SIF Gruppen A/S overtager C.O. Olver EL-Anlæg A/S   15.9.2021

SIF Gruppen har pr. 15. september 2021 opkøbt C.O. Olver EL-Anlæg A/S som et led i generationsskiftet. SIF Gruppen overtager virksomheden med 9 medarbejdere.

Læs mere…

Vi skaber grønne lynladestationer i samarbejde med Clever!

Vi skaber grønne lynladestationer i samarbejde med Clever!  26.8.2021

Sensommeren står for døren og vi ser frem til et travlt efterår, hvor vi blandt andet skal i gang med spændende projekter i samarbejde med Clever.

Læs mere…

Vi skal huske at fejre svendebrevet mindst lige så meget som vi fejre studenterhuerne!

Vi skal huske at fejre svendebrevet mindst lige så meget som vi fejre studenterhuerne!   13.7.2021

At tage en fireårig erhvervsuddannelse og have kæmpet hver dag for at levere et godt håndværk er i sig selv en flot præstation. I SIF Gruppen er vi med til at sikre fremtidens faglærte og har i dag over 80 lærlinge som hver dag er med til at definere fremtidens gode håndværk.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Albertslund Kommune

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Albertslund Kommune  9.7.2021

Det er med stor glæde vi nu kan offentliggøre, at SIF Gruppen har vundet rammeaftalen med Albertslund Kommune vedrørende el-arbejder.

Læs mere…

Guld til Skovshoved badminton

Guld til Skovshoved badminton  5.7.2021

Som stolt sponsor ønsker vi stort tillykke med guldet til Skovshoved badminton, der løber med titlen som danske mestre for andet år i træk!

Læs mere…

Rammeaftale mellem DSB og SIF Gruppen

Rammeaftale mellem DSB og SIF Gruppen   18.5.2021

Vi har i de sidste 15 år haft et tæt samarbejde med DSB. I dag kan vi med stolthed fortælle, at vi er blevet tildelt opgaven at levere el-ydelser til DSB’s østlige værkstedlokationer.

Læs mere…

SIF Gruppen opkøber Elektas el-installationer A/S

SIF Gruppen opkøber Elektas el-installationer A/S   7.4.2021

SIF Gruppen har pr. 1. april opkøbt installationsvirksomheden Elektas, som et led i generationsskiftet.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder landsdækkende rammeaftale med Clever

SIF Gruppen vinder landsdækkende rammeaftale med Clever  26.3.2021

I SIF Gruppen har vi det seneste år opbygget et stærkt samarbejde med Clever via vores rammeaftale vedr. ladestandere i Storkøbenhavn. Et samarbejde som på mange måder har udviklet sig hurtigt med en masse spændende projekter, som vi er stolte af.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Powered By

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Powered By   25.3.2021

Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at vi har vundet rammeaftalen vedrørende service og vedligehold på Powered by E.ON Drive & Clever’s lynladestationer stationer i Danmark.

Læs mere…

500 folkeskoleelever besøger SIF Gruppen på én gang

500 folkeskoleelever besøger SIF Gruppen på én gang  1.3.2021

SIF Gruppen havde i sidste uge 500 folkeskoleelever på besøg for at introducere dem til elektrikerfaget. Det lyder som en stor mundfuld at få besøg af så mange på én gang, men denne dag gik det an. Fordi det foregik i det største online event i Gladsaxe Kommunes historie, arrangeret af partnerskabet Fremtidens Faglærte, som SIF Gruppen er med i.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder entrepriseprojekt med CASA A/S

SIF Gruppen vinder entrepriseprojekt med CASA A/S  4.2.2021

Vi er stolte af netop at have vundet el-hovedprojektet med totalentreprenør CASA A/S om opførelse af projekt Søbakkehusene i Nærheden ved Hedehusene. Der er tale om 173 boliger, i alt 16.500 kvadratmeter bebyggelse. Entreprisen omfatter elinstallationer, IT og elevatorer.

Læs mere…

Strategidag

Strategidag  1.2.2021

I en tid hvor vi desværre ikke kan mødes og afholde strategiweekenden som vi plejer, var det fantastisk at kunne mødes online med over 70 medarbejdere på Teams fra nær og fjern.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder rammeaftale med fsb

SIF Gruppen vinder rammeaftale med fsb  19.1.2021

Efter en spændende udbudsrunde kan vi stolt fortælle, at SIF Gruppen har vundet rammeaftalen med boligorganisationen fsb om levering af planlagt og dagligt bygningsvedligehold på tekniske installationer.

Læs mere…

Besøg af TV2 Lorry

Besøg af TV2 Lorry  13.1.2021

Håndværkere i hovedstadsregionen er stadig hårdt plaget af indbrud i deres firmabiler! Vores driftsdirektør, Morten Nilsson, stillede op til interview om det vigtige emne.

Læs mere…

Vinderen af årets juledonation er fundet

Vinderen af årets juledonation er fundet  22.10.2020

Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at årets juledonation går til børnecancerfonden

Læs mere…

Som led i SIF Gruppens strategi, har vi for nyligt udvidet med endnu en kompetence

Som led i SIF Gruppens strategi, har vi for nyligt udvidet med endnu en kompetence  4.8.2020

Vi er blevet godkendt og certificeret inden for el-termografering og ultralydsscanning, og har derfor oprettet en ny afdeling til formålet, med termograf Danni Villadsen i spidsen.

Læs mere…

''Corona boostede vores udvikling''

''Corona boostede vores udvikling''  8.7.2020

Vi har sat vores direktør Lars Mejlby i stævne til en reflektion over SIF Gruppens udvikling efter det netop offentliggjorte regnskab for 2019.

Læs mere…

Tillykke med guldet til Skovshoved Idrætsforening

Tillykke med guldet til Skovshoved Idrætsforening  22.6.2020

Som stolt hovedsponsor, ønsker vi Skovshoved Idrætsforening - Badminton, stort tillykke med DM-titlen, efter en flot finalesejr i lørdags til historiens første RSL Final 4.

Læs mere…

I dag fejrer vi SIF Gruppens 102-års fødselsdag!

I dag fejrer vi SIF Gruppens 102-års fødselsdag!  16.6.2020

Fra at være en lille lokal installationsforretning, er SIF Gruppen igennem 3 generationer, vokset til i dag at være en mellemstor virksomhed med cirka 400 medarbejdere. En fantastisk rejse og udvikling, som vi ikke kunne have gennemført uden jer! TAK til alle vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere! Vi ser frem til mange flere år sammen med jer

Læs mere…

SIF Gruppen vinder rammeaftale med ATP Ejendomme

SIF Gruppen vinder rammeaftale med ATP Ejendomme  18.5.2020

I SIF Gruppen er vi stolte af netop at have indgået kontrakt med ATP Ejendomme om levering af drift, vedligeholdelse og service af tekniske installationer, anlæg og komponenter vedr. tavler og el.

Læs mere…

Ny medarbejderapp skal styrke SIF-ånden

Ny medarbejderapp skal styrke SIF-ånden  14.5.2020

I SIF Gruppen har vi netop færdigudviklet og lanceret en ny medarbejderapp, SIF Connect, som vi med fordel har kunnet bruge til at være "sammen hver for sig" under coronakrisen. Fremover skal den være med til at optimere den interne kommunikation, bringe medarbejderne tættere sammen og styrke SIF-ånden og fællesskabet i virksomheden.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Clever A/S

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Clever A/S  2.4.2020

Efter en spændende udbudsproces, er det med stor glæde at SIF Gruppen netop har vundet rammeaftalen med Clever A/S, om opsætning og idriftsætning af offentlige ladestandere i både Københavns- og Frederiksberg Kommune.

Læs mere…

SIF Gruppen holder driften kørende

SIF Gruppen holder driften kørende  13.3.2020

I SIF Gruppen er vores medarbejdere på arbejde, vores telefoner er åbne og vi står klar til at hjælpe dig. Vi tager naturligvis de nødvendige foranstaltninger for at passe på vores kunder og medarbejdere.

Læs mere…

SIF Gruppens lærlinge indstillet til Fagets Medalje

SIF Gruppens lærlinge indstillet til Fagets Medalje  10.3.2020

I fredags afsluttede 2 af vores lærlinge, deres svendeprøve med en flot karakter på 12. Det er med stolthed, at vi nu samlet har tre lærlinge, som er indstillet til Fagets Medalje i år.

Læs mere…

Unik belysningsprojekt på Københavns Museum

Unik belysningsprojekt på Københavns Museum  21.2.2020

SIF Gruppen ønsker Københavns museum tillykke med åbningen i de nye lokaler i Stormgade. Vi er stolte af at have været en del af så unikt et projekt.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder fagentreprise på det nye LIFE Campus

SIF Gruppen vinder fagentreprise på det nye LIFE Campus  23.1.2020

I SIF Gruppen kan vi med stolthed offentliggøre at vi netop har indgået kontrakt med Ejendomsfonden LIFE om levering af el, sikring og CTS i det nye naturfaglige læringscenter LIFE Campus i Lyngby.

Læs mere…

Emil er Danmarks Bedste Elektrikerlærling

Emil er Danmarks Bedste Elektrikerlærling  18.1.2020

Efter nogle intense og spændende dage til DM i Skills, kan vores dygtige lærling, Emil Eigenbrod, nu med stor glæde og stolthed kalde sig Danmarks bedste elektrikerlærling.

Læs mere…

SIF Gruppens lærling til Olympiade

SIF Gruppens lærling til Olympiade  15.1.2020

I sidste uge, var vores lærling, Alexander T. Jensen, i Litauen og deltage i Technolympics. Med fokus på klimaet, blev det nogle inspirerende og lærerige dage, som bød på foredrag, samarbejde, konkurrence, oplevelser og socialt samvær med andre unge på tværs af lande og kulturer. ”Det var en vildt fed oplevelse og enormt bekræftende at opleve at så mange lande kæmper for klimaet”, udtaler Alexander.

Læs mere…

SIF Gruppen og RUC fortsætter samarbejdet

SIF Gruppen og RUC fortsætter samarbejdet  9.1.2020

Efter mange års godt samarbejde, er det med stor glæde at SIF Gruppen for nyligt har genvundet rammeaftalen vedr. elarbejder på Roskilde Universitet.

Læs mere…

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk