Nyheder


SIF Gruppen holder driften kørende

SIF Gruppen holder driften kørende  13.3.2020

I SIF Gruppen er vores medarbejdere på arbejde, vores telefoner er åbne og vi står klar til at hjælpe dig. Vi tager naturligvis de nødvendige foranstaltninger for at passe på vores kunder og medarbejdere.

Læs mere…

SIF Gruppens lærlinge indstillet til Fagets Medalje

SIF Gruppens lærlinge indstillet til Fagets Medalje  10.3.2020

I fredags afsluttede 2 af vores lærlinge, deres svendeprøve med en flot karakter på 12. Det er med stolthed, at vi nu samlet har tre lærlinge, som er indstillet til Fagets Medalje i år.

Læs mere…

Unik belysningsprojekt på Københavns Museum

Unik belysningsprojekt på Københavns Museum  21.2.2020

SIF Gruppen ønsker Københavns museum tillykke med åbningen i de nye lokaler i Stormgade. Vi er stolte af at have været en del af så unikt et projekt.

Læs mere…

SIF Gruppen vinder fagentreprise på det nye LIFE Campus

SIF Gruppen vinder fagentreprise på det nye LIFE Campus  23.1.2020

I SIF Gruppen kan vi med stolthed offentliggøre at vi netop har indgået kontrakt med Ejendomsfonden LIFE om levering af el, sikring og CTS i det nye naturfaglige læringscenter LIFE Campus i Lyngby.

Læs mere…

Emil er Danmarks Bedste Elektrikerlærling

Emil er Danmarks Bedste Elektrikerlærling  18.1.2020

Efter nogle intense og spændende dage til DM i Skills, kan vores dygtige lærling, Emil Eigenbrod, nu med stor glæde og stolthed kalde sig Danmarks bedste elektrikerlærling.

Læs mere…

SIF Gruppens lærling til Olympiade

SIF Gruppens lærling til Olympiade  15.1.2020

I sidste uge, var vores lærling, Alexander T. Jensen, i Litauen og deltage i Technolympics. Med fokus på klimaet, blev det nogle inspirerende og lærerige dage, som bød på foredrag, samarbejde, konkurrence, oplevelser og socialt samvær med andre unge på tværs af lande og kulturer. ”Det var en vildt fed oplevelse og enormt bekræftende at opleve at så mange lande kæmper for klimaet”, udtaler Alexander.

Læs mere…

SIF Gruppen og RUC fortsætter samarbejdet

SIF Gruppen og RUC fortsætter samarbejdet  9.1.2020

Efter mange års godt samarbejde, er det med stor glæde at SIF Gruppen for nyligt har genvundet rammeaftalen vedr. elarbejder på Roskilde Universitet.

Læs mere…

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk