Om SIF Gruppen

Ikke som de andre

I SIF Gruppen er vi ikke ligesom andre. Vi tør være anderledes og skille os ud fra mængden. Vi lægger ikke skjul på at vi er mennesker, med fokus på mennesker og på den forskel vi kan gøre for dem.

De Gæve SIF'ere

Vi kan måske endda være lidt kække og betegne os lidt som Romerrigets gæve Gallere. Vi er ikke de største og vi er ikke interesserede i at slås, men vi kæmper alligevel for det vi gerne vil. Vi har troen på os selv og hinanden og vi står sammen som et stærkt team og værdsætter livsglæde og samarbejde.

Vores trylledrik

Gallerne havde naturligvis også lige en trylledrik til at hjælpe sig på vej når det var nødvendigt. Det har vi ikke. Og dog alligevel. For Gallernes trylledrik er jo blot et middel der i kombination med deres sammenhold bidrager til at opnå succes. Og vi har også et middel. Vores middel er vores den fælles SIF Ånd der hersker i SIF Gruppen og vores fælles vision, en vision vi alle brænder for og tror på kan lede os til stjernerne. Vi mener i SIF Gruppen, at vejen til succes for både os og vores kunder er udvikling og handling i tæt samarbejde. Vi forstår at kunderne ikke er til for os, men at vi er til for hinanden, og ved hjælp af gensidig respekt og forståelse finder vi de bedste løsninger. Vi er der når der er behov for det. Vi kan lytte og rådgive, projektere, installere og servicere inden for stort set alle former for el-teknisk arbejde.

En eventyrlig rejse

Historien om gallerne er selvfølgelig mest et eventyr, men SIF Gruppens historie er faktisk også et spændende eventyr, selvom den er sand. Eventyret starter helt tilbage i 1918, og de udfordringer vi er gennemgået, og de erfaringer vi har gjort os i de første 100 år, har som i de fleste eventyr budt på både glæde og tårer, krig og kærlighed. Vi har oplevet familie forøgelser og generationsskifter, personlige og faglige udfordringer og alt dette har tilsammen gjort os til det vi er i dag. En stor og stærk sammentømret familie på over 300 medlemmer, med solide rødder og en god ballast hvad angår kompetencer og erfaring.

Og eventyret er langt fra slut endnu. Vi er altid klar til næste kapitel i vores uendelige historie.

Vi tror nemlig på at vi gør forskellen, vi går lige det skridt ekstra det kræver, og vi giver aldrig op.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk