SIF Akademi-partnere

SIF Akademi rummer, som en del af den generelle kompetenceudvikling i SIF Gruppen, et større kursuskatalog, med alle former for kurser og målrettede uddannelser. Det er naturligvis kun muligt at tilbyde alle disse kurser og uddannelser ved at indgå et tæt samarbejde med flere akademi-partnere, som overordnet set kan inddeles i to kategorier:

 

Uddannelsespartnere

SIF Akademiets uddannelsespartnere består af udvalgte uddannelsesinstitutioner som specialiserer sig i uddannelser eller kurser med relevans for SIF Gruppen. Alle uddannelsespartnere indgår i et tæt samarbejde med SIF Gruppen for at sikre, at udbuddet af kurser og uddannelser hele tiden er tidssvarende, relevante og af tilstrækkelig høj kvalitet.

 


 

Årlig uddannelsesdag

Alle Akademi-partnere for hvert år mulighed for at deltage på SIF Gruppens årlige uddannelsesdag. Her vil der blive stillet skarpt på aktuelle kursus- og uddannelsesmuligheder. Dagen afholdes som en slags minimesse hvor Akademi-partnere kan udstille og informere om netop deres uddannelser og produktkurser, og dermed skabe yderligere interesse blandt alle SIF Gruppens medarbejdere.

 


 

Bliv partner

SIF Gruppen er åben for dialog med alle uddannelsesinstitutioner og producenter som mener at kunne bidrage positivt til SIF Akademi, og som ønsker et spændende og udviklende samarbejde med SIF Gruppen.

Kontakt os på sifakademi@sif.dk eller ring til Thomas Fisker Engbjerg på telefon 26 32 29 72.

"SIF Gruppen er åben for dialog med alle uddannelsesinstitutioner og producenter som mener at kunne bidrage positivt til SIF Akademi, og som ønsker et spændende og udviklende samarbejde med SIF Gruppen."

Thomas Fisker Engbjerg, Forretningsudviklingsansvarlig

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk