Certificeringer

Garanti for professionelt arbejde

SIF Gruppens certificeringer foretages af Bureau Veritas

Alle SIF Gruppens evalueringer foretages af Bureau Veritas, på baggrund af krav fra Forsikring & Pension (F&P) og Sikkerhedsstyrelsen, om tredjeparts kontrol af installationsvirksomheder.

DANAK godkendt 

Bureau Veritas er af den danske akkrediteringsmyndighed DANAK , godkendt til at gennemføre certificeringer efter bl.a. ISO 9001. DANAK er en af de 157 nationale akkrediteringsorganer, der arbejder for at sikre ensartede og gennemsigtige retningslinjer i hele verden.

SIF Gruppens certificeringer

ISO 9001:2015

SIF Gruppens kvalitetssikringssystem er certificeret i henhold til ISO 9001:2015 standarden vedrørende salg, projektering, installation og service af teknikopgaver inden for:

AIA - Automatiske Indbrudsalarmanlæg

Inden for personsikring er SIF Gruppen certificeret installatør af Automatiske Indbrudsalarmanlæg (AIA). En sådan certificering betyder, at vi også opfylder kravene i Sikkerhedsstyrelsens retningslinjer version 2, 2005 samt AIA-krav fra Forsikring & Pension (F&P) af januar 2016. 

ADK - Automatiske Adgangskontrolanlæg

Inden for personsikring er SIF Gruppen certificeret installatør af Automatiske Adgangskontrolanlæg (ADK). En sådan certificering betyder, at vi også opfylder de reviderede krav fra Forsikring & Pension (F&P) af februar 2011. 

TVO - TV overvågningssystemer

Inden for personsikring er SIF Gruppen certificeret installatør af TV Overvågningssystemer (TVO). En sådan certificering betyder, at vi også opfylder Sikringsgruppens kravspecifikation af april 2008.

ABA - Automatiske Brandalarmeringsanlæg

Inden for bygningssikring er SIF Gruppen certificeret installatør af Automatiske Brandalarmeringsanlæg (ABA). En sådan certificering betyder, at vi også opfylder kravene i DBI retningslinje 001, 4. udgave, august 2013.  

ABV - Automatiske Brandventilationsanlæg

Inden for bygningssikring er SIF Gruppen certificeret installatør af Automatiske Brandventilationsanlæg (ABV). En sådan certificering betyder, at vi også opfylder kravene i DBI retningslinje 001, 4. udgave, august 2013. 

AVA - Automatiske Varslingsanlæg

Inden for bygningssikring er SIF Gruppen certificeret installatør af Automatiske Varslingsanlæg (AVA). En sådan certificering betyder, at vi også opfylder kravene i DBI retningslinje 001, 4. udgave, august 2013. 

Gå til Bureau Veritas' hjemmeside

Gå til DBI's hjemmeside

”Alle SIF Gruppens evalueringer foretages af Bureau Veritas, på baggrund af krav fra Forsikring & Pension (F&P) og Sikkerhedsstyrelsen, om tredjeparts kontrol af installationsvirksomheder.”

Martin Johansen, SKS Ansvarlig

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk