Ledige stillinger

Her er en oversigt over SIF Gruppens aktuelle ledige stillinger.

Såfremt der ikke skulle være nogle ledige stillinger som passer til netop dine kvalifikationer er du naturligvis altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Dette kan gøres via ansøgningsformularen under jobbank eller på mail med vedhæftet CV til job@sif.dk mærket ”uopfordret ansøgning”.

Vi glæder os til at høre fra dig.


SIF Gruppen søger projektchef

SIF Gruppen søger projektchef  7.1.2021

Har du lysten og evnen til at drive SIF Gruppens større tvær el-faglige entrepriseprojekter og samtidigt spille en central rolle i en entrepriseafdeling i rivende udvikling? Kan du igennem din entrepriseindsigt og lederskab få teamet af entreprise- og projektledere til at gennemfører entrepriser af høj kvalitet til slutkunden? Så er det netop dig vi søger!

Læs mere…

SIF Gruppen søger erfaren serviceelektriker

SIF Gruppen søger erfaren serviceelektriker  3.11.2020

Vil du være en del af en succesfuld virksomhed i vækst og have et job med spændende udfordringer, hos en af Danmarks bedste servicevirksomheder?

Læs mere…

Teknikere til vores sikringsafdeling

Teknikere til vores sikringsafdeling  15.9.2020

Til snarlig tiltrædelse søger SIF Gruppen dygtige teknikere med erfaring inden for AIA, ADK og TVO til styrkelse af vores sikringsafdeling i Søborg og Kalundborg.

Læs mere…

"For at tilsikre at medarbejderne hele tiden følger med tiden, er vi altid åbne for at gå nye veje og vi tør involvere og udvikle os med medarbejderne, således at vi altid leverer og udfører kvalitet."

Lars Mejlby, Administrerende Direktør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk