Ledige stillinger

Her er en oversigt over SIF Gruppens aktuelle ledige stillinger.

Såfremt der ikke skulle være nogle ledige stillinger som passer til netop dine kvalifikationer er du naturligvis altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Dette kan gøres via ansøgningsformularen under jobbank eller på mail med vedhæftet CV til job@sif.dk mærket ”uopfordret ansøgning”.

Hos SIF Gruppen er vi ansvarlige for de oplysninger, som du indsender i din jobansøgning via vores jobportal. Når du fremsender en ansøgning til os, accepterer du, at vi registrer og samler din personlige oplysninger som er omfattet af databeskyttelsesloven og persondataforordningen.

Vi opbevarer din ansøgning indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og i den efterfølgende periode hvis vi mener, at din ansøgning er relevant. Dog aldrig mere end 6 måneder. 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Administrativ Leder med STORT udviklingspotentiale

Administrativ Leder med STORT udviklingspotentiale  20.5.2022

Er du uddannet inden for administration eller lignende, og banker dit hjerte for den grønne omstilling? Så er det måske dig, vi savner i vores Clever-team. Vi søger lige nu en Administrativ Leder, der har lyst til at være med til at udvikle eMobility-segmentet.

Læs mere…

Entrepriseelektrikere til nogle af de mest spændende byggerier i København

Entrepriseelektrikere til nogle af de mest spændende byggerier i København  20.5.2022

Har du lyst til at være en del af et sjak med godt humør og gode relationer og samtidig være med til at sætte strøm til nogle af de mest spændende byggerier i København? Så er det måske dig, vi savner i vores entrepriseafdeling. Vi søger lige nu op til flere dygtige elektrikere til flere af vores projekter i Københavnsområdet.

Læs mere…

Serviceelektrikere til at servicere det halve af Danmark

Serviceelektrikere til at servicere det halve af Danmark  16.5.2022

Er du uddannet elektriker, og vil du have æren af at kalde dig for sjællandsmester i service? Så er det måske dig, vi savner i SIF Gruppen. I SIF Gruppen er vi (selvudnævnte) Sjællandsmestre i service inden for elinstallationer, og vi søger lige nu op til flere serviceelektrikere til en række forskellige kunder og opgaver, der vil dele titlen med os.

Læs mere…

Selvkørende elektriker til at bane vejen for fremtiden

Selvkørende elektriker til at bane vejen for fremtiden  20.4.2022

Med et stærkt stigende antal af elbiler på de danske veje er der altid brug for at få installeret nye ladestandere og serviceret og vedligeholdt allerede eksisterende – vil du hjælpe os med det? Så er det måske dig, vi savner i vores afdeling for infrastruktur og eMobility.

Læs mere…

(Excel)lent studentermedhjælper med interesse for grøn mobilitet

(Excel)lent studentermedhjælper med interesse for grøn mobilitet   20.4.2022

Er du ved at uddanne dig inden for økonomi, kommunikation eller administration, og drømmer du om at holde danskerne godt (grønt) kørende? Så er det måske dit kloge hoved, vi savner i vores Clever-team 15 til 25 timer om ugen.

Læs mere…

"For at tilsikre at medarbejderne hele tiden følger med tiden, er vi altid åbne for at gå nye veje og vi tør involvere og udvikle os med medarbejderne, således at vi altid leverer og udfører kvalitet."

Lars Mejlby, Administrerende Direktør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk