Ledige stillinger

Her er en oversigt over SIF Gruppens aktuelle ledige stillinger.

Såfremt der ikke skulle være nogle ledige stillinger som passer til netop dine kvalifikationer er du naturligvis altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Dette kan gøres via ansøgningsformularen under jobbank eller på mail med vedhæftet CV til job@sif.dk mærket ”uopfordret ansøgning”.

Hos SIF Gruppen er vi ansvarlige for de oplysninger, som du indsender i din jobansøgning via vores jobportal. Når du fremsender en ansøgning til os, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger som er omfattet af databeskyttelsesloven og persondataforordningen.

Vi opbevarer din ansøgning indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og i den efterfølgende periode hvis vi mener, at din ansøgning er relevant. Dog aldrig mere end 6 måneder. 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Elektrikere til service og mellemstore opgaver på Sjælland

Elektrikere til service og mellemstore opgaver på Sjælland  2.11.2022

Er du uddannet elektriker, og tænder du på at yde god service og høj kvalitet over for dine kunder? Så er det måske dig, vi savner i vores afdeling for Service og Installation. Vi søger lige nu op til flere elektrikere til at servicere elinstallationer, CTS og intelligente løsninger for en række forskellige kunder.

Læs mere…

Erfaren elektriker til eMobility - er det dig?

Erfaren elektriker til eMobility - er det dig?  26.10.2022

Er du uddannet elektriker, og har du lyst til at medvirke til den grønne omstilling ved at skabe fremtidens ”tankstationer” sammen med os? Så er det måske dig, vi mangler i vores afdeling for infrastruktur og eMobility. Vi søger lige nu op til flere elektrikere til mindre opgaver og større projekter i forbindelse med etablering af ladestandere til elbiler.

Læs mere…

TVO-teknikere til kameraovervågning

TVO-teknikere til kameraovervågning  26.9.2022

Er du uddannet elektriker, og er du klar til at sikre næste skridt i din karriere og udvikle dine kompetencer inden for kameraovervågning? Så er det helt sikkert dig, vi savner i vores Sikringsafdeling. Vi søger lige nu op til flere teknikere til at installere sikringsløsninger for vores kunder i Storkøbenhavn.

Læs mere…

Selvkørende elektriker til at bane vejen for fremtiden

Selvkørende elektriker til at bane vejen for fremtiden  21.9.2022

Med et stærkt stigende antal af elbiler på de danske veje er der altid brug for at få installeret nye ladestandere og serviceret og vedligeholdt allerede eksisterende – vil du hjælpe os med det? Så er det måske dig, vi savner i vores Clever-team.

Læs mere…

(Excel)lent studentermedhjælper med interesse for grøn mobilitet

(Excel)lent studentermedhjælper med interesse for grøn mobilitet   21.9.2022

Er du ved at uddanne dig inden for økonomi, kommunikation eller administration, og drømmer du om at holde danskerne godt (grønt) kørende? Så er det måske dit kloge hoved, vi savner i vores Clever-team 15 til 25 timer om ugen.

Læs mere…

Entrepriseelektrikere til nogle af de mest spændende byggerier i København

Entrepriseelektrikere til nogle af de mest spændende byggerier i København  21.9.2022

Har du lyst til at være en del af et sjak med godt humør og gode relationer og samtidig være med til at sætte strøm til nogle af de mest spændende byggerier i København? Så er det måske dig, vi savner i vores entrepriseafdeling. Vi søger lige nu op til flere dygtige elektrikere til flere af vores projekter i Københavnsområdet.

Læs mere…

AIA-, ADK- og TVO-teknikere til at sikre fremtiden

AIA-, ADK- og TVO-teknikere til at sikre fremtiden  6.9.2022

Er du uddannet elektriker, og er du klar til at sikre næste skridt i din karriere og udvikle dine kompetencer inden for tyverisikring? Så er det helt sikkert dig, vi savner i vores Sikringsafdeling. Vi søger lige nu op til flere teknikere til at installere sikringsløsninger for vores kunder i Storkøbenhavn.

Læs mere…

Serviceelektrikere til at servicere det halve af Danmark

Serviceelektrikere til at servicere det halve af Danmark  6.9.2022

Er du uddannet elektriker, og vil du have æren af at kalde dig for sjællandsmester i service? Så er det måske dig, vi savner i SIF Gruppen. I SIF Gruppen er vi (selvudnævnte) Sjællandsmestre i service inden for elinstallationer, og vi søger lige nu op til flere serviceelektrikere til en række forskellige kunder og opgaver, der vil dele titlen med os.

Læs mere…

Serviceelektriker til Pharmakunde i Søborg

Serviceelektriker til Pharmakunde i Søborg  6.9.2022

Er du uddannet elektriker, og bliver du helt elektrisk ved tanken om at være nede i maskinrummet, hvor dét sker? Så er det måske dig, vi savner i vores afdeling for Service og Installation. Vi søger lige nu en serviceelektriker til en af vores større Pharmakunder i Søborg.

Læs mere…

Serviceelektrikere til nogle af de mest spændende kulturhistoriske bygninger i Hovedstadsområdet

Serviceelektrikere til nogle af de mest spændende kulturhistoriske bygninger i Hovedstadsområdet  6.9.2022

Er du uddannet elektriker, og har du lyst til at skrive historie sammen med os? Så er det måske dig, vi savner i vores afdeling for Service og Installation. Vi søger lige nu op til flere elektrikere til at servicere nogle af de mest spændende kulturhistoriske bygninger i København og Nordsjælland.

Læs mere…

Serviceelektriker til Pharma- og industrikunde i Nordsjælland

Serviceelektriker til Pharma- og industrikunde i Nordsjælland  6.9.2022

Er du uddannet elektriker, og bliver du helt elektrisk ved tanken om at være nede i maskinrummet, hvor dét sker? Så er det måske dig, vi savner i vores afdeling for Service og Installation. Vi søger lige nu en elektriker til en af vores større Pharma- og industrikunder i Nordsjælland.

Læs mere…

"For at tilsikre at medarbejderne hele tiden følger med tiden, er vi altid åbne for at gå nye veje og vi tør involvere og udvikle os med medarbejderne, således at vi altid leverer og udfører kvalitet."

Lars Mejlby, Administrerende Direktør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk