Om Næstved El-Service

 

Næstved El-Service er drevet af at levere kvalificeret rådgivning, høj kvalitet samt upåklagelig og fleksibel service for at sikre tilfredse kunder. Drivkraften er en attraktiv arbejdsplads med et sundt arbejdsklima. Mange medarbejdere har været mere end 20 år i el-branchen og har dermed stor og værdifuld erfaring.

Næstved El-Service løser alle typer opgaver inden for el-arbejde, herunder totalentrepriser, til- og ombygninger, renoveringer, reparationer, installation af luftpumper og varmecentraler, udendørs belysning, overvågning, IT- og netværksløsninger, levering og montering af hårde hvidevarer mv.

Næstved-El-Service har rødder i den sydsjællandske muld og er stolt af det smukke lokalområde i og omkring Næstved og sætter en ære i at støtte lokalsport og -kultur. Det er en måde at give lidt tilbage til de mange faste kunder i området.

Næstved El-Service Aps stiftes af Theis Nørrelund i april 2009 med det formål at skabe en lokal og konkurrencedygtig installationsvirksomhed til at servicere virksomheder og privatpersoner i Næstved og omegn. I 2016 vokser virksomheden efter en fusion med Elfirmaet Hemmingsen Aps. I forbindelse med salget til SIF Gruppen i 2018 flytter samtlige 35 medarbejdere fra Næstved El-Service med ind i SIF Gruppen.

Siden overtagelsen er Næstved El-Service vokset til nu primo 2022 at være 50 medarbejdere.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk