21.5.2019

Rammeaftale med Næstved Kommune

Det er med stor glæde vi nu kan offentliggøre at SIF Gruppen har vundet en rammeaftale med Næstved Kommune vedr. mindre håndværkerydelser.

Rammeaftale med Næstved Kommune

På billedet ses den smukke Sct. Peders kirke i Næstved.

 

Rammeaftalen omfatter drifts- og vedligeholdelsesopgaver på kommunens bygningsmasse i distrikt syd. Herunder opgaver som fejlfinding, reparation og udskiftning af eksisterende elinstallationer, tavlereparationer, belysningsopgaver, ny-installation, flytning af elinstallationer og døgntilkald i forbindelse med akutte opgaver. Opgaverne skal bl.a. udføres på kommunens skoler, dag- og døgninstitutioner, klubhuse, aktivitetscentre, ældreboliger og svømmehaller.

Forankret i Næstved El-service

Rammeaftalen løber over 4 år med mulighed for 2 års forlængelse. Den er vundet i udbud på baggrund af bedste forhold mellem pris og kvalitet. Vores afdelingsleder for Næstved El-service, Theis Nørrelund udtaler: ”Næstved Kommune er en rigtig spændende og vigtig kunde for os her i Næstved El-service, hvor rammeaftalen er forankret. Og så bidrager den positivt til SIF Gruppens overordnede strategi om at blive bedre repræsenteret på hele Sjælland.”

Overmontør Nicolaj Bay og hans team af montører i Næstved El-service, kommer til at udføre arbejdet på rammeaftalen. I SIF Gruppen og ikke mindst Næstved El-service er vi stolte af at kunne tilføje endnu en kommune til vores kundeportefølje. Vi ser frem til et godt samarbejde med Næstved Kommune.

Nicolaj Bay

Overmontør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk