21.6.2019

Byggepladsbesøg på Sankt Joseph Kloster

Traditionen tro, afholdes ét af SIF Gruppens kvartalsmøder ude på en af de byggepladser, som vi arbejder på. I år gik turen til Sankt Joseph Kloster, hvor vi fik en rundvisning på byggepladsen, afholdte orienteringsmøde under åben himmel og spiste lækkert street food fra SIF Gruppens egen lastbil.

Det var en spændende eftermiddag, hvor vi fik indblik i det komplekse arbejde, der bliver udført af SIF Gruppens dygtige og kompetente medarbejdere. Det tidligere kloster er blevet omdannet til et plejecenter, som rummer både seniorbofællesskab og plejeboliger.

Skånsom ombygning og ny tidssvarende tilbygning

Sankt Joseph Plejecenter står snart færdigt, og i SIF Gruppen er vi stolte af, at have været med i så unikt et projekt, der både har omfattet ombygning og tilbygning, herunder udførelse af elinstallationer, netværk og brandsikring samt velfærdsteknologiske løsninger.

Den eksisterende, historiske kirke og klosterbygning, er blevet omdannet til café og kulturhus med scenefaciliteter og med mulighed for afholdelse af koncerter, foredrag, møder og øvrige fællesaktiviteter. Arbejdet er blevet udført skånsomt med omfattende hensyn til de smukke glasmosaikker og massive mængder ædeltræ, som pryder kirken. Den tilhørende klosterbygning, er blevet ombygget til et seniorfællesskab bestående af 29 lyse, funktionelle boliger med tilhørende fællesareal.

Den nye tilbygning fungerer som plejecenter og rummer 92 nye plejeboliger fordelt på 4 etager med tilhørende fællesarealer og servicearealer i tilknytning til plejeboligerne. Hele plejecenteret er snart indflytningsklart til de ældre, kommende beboere, og vi håber de får mange gode stunder og oplevelser i de nye rammer.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk