27.9.2019

Sjællands bedste elektrikerlærling

Stort tillykke til SIF Gruppens lærling Emil Eigenbrod, som i går vandt Regionsmesterskaberne for elektrikerlærlinge.

Sjællands bedste elektrikerlærling

Den 25.-26. september var ZBC i Slagelse vært for Regionsmesterskaberne for elektrikerlærlinge. Her dystede dygtige lærlinge mod hinanden, som alle var gået videre fra de lokale Skolemesterskaber i august. SIF Gruppens lærling Emil Eigenbrod var blandt deltagerne, og var rigtig spændt på den forestående konkurrence.

Dyb koncentration og høj faglig

Det summede af koncentration i lokalet, og de unge mennesker havde stort fokus på deres opgave, imens sveden bogstaveligt talt rendte af dem. Der var et ekstremt højt fagligt niveau blandt deltagerne.  Emil udnyttede hvert et sekund på at få sin stand til at stå så korrekt og veludført som overhovedet muligt. Målinger blev foretaget, opgaven blev læst igen og der blev lavet tilretninger indtil sidste sekund. Emil leverede et flot stykke arbejde og var meget spændt mens dommerne voterede.  Hans arbejde blev vurderet til en flot 1. plads, og han kan derfor nu med stolthed kalde sig Sjællands bedste elektrikerlærling.

SIF Gruppens HR- og lærlingeansvarlige Anette Pless udtaler: ”Det var virkelig en fornøjelse at se hvordan Emil arbejdede koncentreret men stadig med overskud til et smil. Vi ønsker ham stort tillykke med den flotte titel – vi er så stolte af ham.”

Emil er nu gået videre til DM i Skills, som afholdes i Bella Center til januar. Vi glæder os til at følge ham i konkurrencen, og ønsker ham held og lykke.

Anette Lok Pless

HR- og lærlingeansvarlig

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk