13.3.2020

SIF Gruppen holder driften kørende

I SIF Gruppen er vores medarbejdere på arbejde, vores telefoner er åbne og vi står klar til at hjælpe dig. Vi tager naturligvis de nødvendige foranstaltninger for at passe på vores kunder og medarbejdere.

SIF Gruppen holder driften kørende

Vi tager situationen alvorligt

Som statsministeren nævnte på pressemødet den 11. marts, skal vi alle tage et ansvar for at begrænse smittespredningen af coronavirus og se lidt mindre til hinanden end vi plejer i den kommende periode. Samtidig har vi et samfundsansvar for at Danmark ikke går helt i stå, og vi har naturligvis en holdning til begge dele. Vi tager situationen meget alvorligt, følger myndighedernes anbefalinger og har i SIF Gruppen lavet nogle tiltag for at undgå smittespredning.

Håndsprit, hjemmearbejde og hjemmeside

Vi har bl.a. udleveret håndsprit til medarbejderne og sendt dem, som har mulighed for det, hjem og arbejde. Vi har en fast kontaktperson, som håndterer alle spørgsmål og henvendelser fra vores medarbejdere om coronavirus, og vi har oprettet en hjemmeside, hvor de løbende kan følge med i nyheder og opdateringer fra SIF Gruppen på området, samt vores håndtering af situationen. Vi samarbejder med kunderne om udførslen af de enkelte opgaver i den kommende periode, for at sikre at der bliver taget de nødvendige hensyn, og holder vores medarbejdere orienterede om, hvordan de skal færdes på ejendommene/byggepladserne.

Vi håber, at vi i fællesskab med vores kunder kan holde hjulene i gang, og hjælpe hinanden med at føre Danmark styrket ud på den anden side.

SIF Gruppen holder driften kørende

Lars Mejlby

Adm. direktør

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk