19.1.2021

SIF Gruppen vinder rammeaftale med fsb

Efter en spændende udbudsrunde kan vi stolt fortælle, at SIF Gruppen har vundet rammeaftalen med boligorganisationen fsb om levering af planlagt og dagligt bygningsvedligehold på tekniske installationer.

SIF Gruppen vinder rammeaftale med fsb

SIF Gruppen har vundet to delaftaler ud af 7 mulige. De to vundne delaftaler dækker over Indre by og Vesterbro, samt Tingbjerg. Tilsammen udgør de ca. 2.000 af fsb’s ejendomme i København.  

Vi er særligt glade for at have vundet delaftalen i indre by, da det giver vores montører en oplagt mulighed for at skifte servicebilen ud med vores servicecykler. Med servicecyklen i brug sikrer vi, at vores montører nemmere og hurtigere kan komme rundt mellem kunderne. Samtidigt er vi med til at reducere klimaaftrykket og skabe et renere og grønnere København, som er en vigtig del af SIF gruppens mål om at være frontløber på grønnere løsninger.

I SIF Gruppen ser vi frem til samarbejdet med fsb som netop er trådt i kraft og løber frem til 2025.

fsb er Københavns største almene boligselskab. De ejer ca. 13.000 almene boliger og administrerer ca. 1.100 ungdomsboliger og kollegier i København og Gladsaxe.

Michael Gug Møller-Kongshaug

Service- og installationschef

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk