9.7.2021

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Albertslund Kommune

Det er med stor glæde vi nu kan offentliggøre, at SIF Gruppen har vundet rammeaftalen med Albertslund Kommune vedrørende el-arbejder.

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Albertslund Kommune

Rammeaftalen omfatter planlagt og daglig bygningsvedligehold for tekniske installationer af kommunens bygninger i område 2. Opgaver omfatter almindeligt forekommende el-arbejder, som fejlfinding, reparation og udskiftning af eksisterende elinstallationer, tavlereparationer, belysningsopgaver, ny-installation, flytning af elinstallationer, samt døgntilkald i forbindelse med akutte skadesvigt. Endvidere årligt serviceeftersyn af pumpebrønde, ABDL og Nød- & Panikbelysning.

Opgaverne skal bl.a. udføres på kommunens skoler, dag- og døgninstitutioner, klubhuse, aktivitetscentre, ældreboliger og idrætsanlæg.

Rammeaftalen løber over 2 år, med mulighed for 2 års forlængelse. Den er vundet i udbud på baggrund af bedste forhold mellem pris og kvalitet. Vores serviceleder David Theilgaard udtaler:

”Albertslund Kommune er en rigtig spændende kunde og jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaverne sammen med mit team!”

I SIF Gruppen er vi stolte af at kunne tilføje endnu en kommune til vores kundeportefølje.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Albertslund Kommune!

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk