28.1.2022

Timeout: Hvordan fik vi travlt med at lave ingenting?

Over 80 travle medarbejdere fra SIF Gruppen mødes i dag over Teams for at gøre de danske håndboldherrer kunsten efter og holde en kort pause, hvor vi diskuterer ny taktik og bakker hinanden op mentalt, så vi kan blive endnu bedre til det, vi gør.

Timeout: Hvordan fik vi travlt med at lave ingenting?

I en tid, hvor vi næsten er lige så hårdt ramt af corona som det islandske herrelandshold i håndbold, gentager vi succesen fra sidste år og afholder vores årlige strategiweekend for alle funktionærer i SIF Gruppen og bestyrelsen i en komprimeret udgave online – det vi kalder: Timeoutdag 2022. Vi er lidt sløvere i betrækket end håndboldherrerne og har, i stedet for blot ét minuts timeout, afsat en halv dag til formålet. 

Dagens program er spækket med spændende debatter, Kahoot-quiz og videoindlæg, hvor vi bl.a. kigger tilbage på 2021, hører om nyt fra SIF Gruppens forskellige afdelinger og strategiske overvejelser fra ledelsen. Vi har igen forvandlet kantinen til et studie, hvorfra vi sender live med vores svar på Nikolaj Jacobsen og Henrik Kronborg: Adm. Direktør, Lars Mejlby, og Driftsdirektør, Morten Nilsson, som værter.

Vi har desuden inviteret antropolog, kommentator, konsulent og forfatter, Dennis Nørmark, til at holde et foredrag om sin bog ”Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting”, som han har skrevet i samarbejde med filosof, forfatter og foredragsholder, Anders Fogh Jensen. I foredraget vil Nørmark fortælle os mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi dribler udenom det, så vi kan undgå at blive dømt for passivt spil og bruge vores dyrebare tid endnu mere fornuftigt i det nye år. Vi bruger allerede vores tid ret fornuftigt (hvis vi selv skulle sige det), men vi vil gerne blive endnu bedre, og vi tror på, at arrangementer som dette, hvor vi samles om noget fælles kan være med til at inspirere, motivere og guide os i vores arbejde fremadrettet.

Alle funktionærer har inden dagens program fået udleveret en ”fornuftig” gavepose, hvor de bl.a. finder et eksemplar af bogen, et offensivt ingefærshot til at vågne på, kaffe og kage samt en lille flaske bobler til at fejre en god start på det nye år. Vi afslutter dagens program med en lækker frokost på husets regning og endnu et glas god drue doneret af vores gavmilde SIF Vinklub. 

Skål for endnu et fornuftigt år! 

 

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk