11.2.2022

It's a Match: SIF Gruppen vælter sig i nye medarbejdere

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi den seneste uge har budt hele seks nye medarbejdere velkommen i SIF Gruppen. I en tid, hvor manglen på arbejdskraft efterhånden er lige så høj som elpriserne, priser vi os lykkelige over, at vi fortsat formår at tiltrække nye medarbejdere.

It's a Match: SIF Gruppen vælter sig i nye medarbejdere

I SIF Gruppen er vi håbløse romantikere og er derfor altid på udkig efter nye fremtidige livspartnere. Nu har vi fundet hele seks flere af slagsen. Den seneste uge har vi budt (fra venstre) Maj-Britt (Kommunikations- og marketingkoordinator), Heidi (Administrativ assistent), Lars (Regnskabschef), Jacob (Afdelingsleder), Jean (Serviceleder) og Jack (Serviceleder) velkommen i SIF Gruppen. Vi glæder os til et godt samarbejde med alle seks og håber, at vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere vil tage godt imod dem.

I SIF Gruppen ansætter vi udelukkende på baggrund af faglige og personlige kompetencer – hverken på baggrund af kandidaternes højde, hvorvidt hunden på deres billeder er deres egen eller en, de har lånt (okay, indrømmet: vi falder pladask for sådan et par hundeøjne) eller noget helt tredje. Vi opfordrer derfor alle potentielle kandidater til at swipe til højre, når de møder os på deres vej, eller endnu bedre giver os et super like (læs: ansøgning og CV).

Er du vores næste match? Så hold øje med vores kanaler eller tag et kig på vores ledige stillinger. Vi lægger løbende nye stillinger op og modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk