2.5.2022

SIF Gruppen indtager det jyske marked efter 104 år på Sjælland

Som led i SIF Gruppens strategi og ambition om at blive Danmarks bedste servicevirksomhed overtager SIF Gruppen pr. 2. maj 2022 El-Hjørnet ApS i Vester Nebel lidt uden for Kolding. El-Hjørnet fortsætter som datterselskab under samme navn og ledelse.

SIF Gruppen indtager det jyske marked efter 104 år på Sjælland

SIF Gruppen har længe haft et ønske om at kunne udvide sit samarbejde og sin udvikling med kunderne til også at dække Jylland og på sigt blive en landsdækkende servicepartner. Med El-Hjørnets kompetencer og ekspertise er det nu muligt! El-Hjørnet har et ønske om at udvikle sig yderligere og ikke mindst at styrke medarbejdernes kompetencer, hvilket opfyldes nu, hvor medarbejderne får direkte adgang til SIF Gruppens egen uddannelsesplatform, SIF Akademi, der byder på mere end 200 kurser og uddannelser.


”For det første er vi utroligt glade for, at det er lykkedes os at komme i mål med El-Hjørnet, som er den oplagte partner for SIF Gruppen, når vi tager springet til Jylland. Det her er startskuddet til at gøre SIF Gruppen til en landsdækkende servicepartner. Dernæst er der ingen tvivl om, at vi har lavet en aftale med en yderst veldrevet virksomhed, som på mange måder ligner os selv - både hvad angår kultur, værdier og ambitioner. Med sådan et grundlag kan vi med det samme fokusere på vores fælles forretningsudvikling og vækst”, fortæller Lars Mejlby, Adm. direktør i SIF Gruppen.


Foruden en tilstedeværelse i trekantområdet vil opkøbet tilføre yderligere kompetencer inden for SIF Gruppens eksisterende kundesegmenter, der bl.a. inkluderer infrastruktur, vedvarende energi og kontrakt- og ejendomsservice. Selvom der helt naturligt opstår en del synergier mellem SIF Gruppen og El-Hjørnet, ændrer det ikke på den stærke lokale forankring og relation, El-Hjørnet har til sine nære, lokale kunder.


”I SIF Gruppen har vi fundet den rette samarbejdspartner til at hjælpe os et skridt videre i vores udvikling, og står nu endnu stærkere med en virksomhed som SIF Gruppen i ryggen, der har fokus på videreuddannelse af medarbejderne og ambitioner om at vækste. I lokalområdet fortsætter vi naturligvis med at servicere vores kunder på samme høje niveau, som vi plejer, og de vil opleve, at det er de samme mennesker, de har kontakten med. Dernæst er jeg stolt af at skulle udvikle SIF Gruppen i det jyske. Så for mig selv, helt personligt, er det absolut også en spændende udfordring,” siger Henrik Gade, Adm. direktør i El-Hjørnet.


”Vi har glædet os til at kunne fortælle vores eksisterende kunder, at vi nu også kan servicere dem i Jylland, hvilket mange har efterspurgt. Vi har plantet flaget i det jyske, og det er en afgørende milepæl på vores strategi-rejse. Vi glæder os over at kunne byde alle El-Hjørnets medarbejdere velkommen i SIF-familien, og vi ser meget frem til vores nye, fælles hjemmebanefordel i Jylland”, slutter Lars Mejlby.


For yderligere information kontakt venligst:


Lars Mejlby

Administrerende direktør, SIF Gruppen

Tlf.: 26 32 29 53 | E-mail: lms@sif.dk

 Om SIF Gruppen

SIF Gruppen er en mere end 100 år gammel virksomhed grundlagt af elinstallatør, Peter Nielsen, i 1918. Fra at være en lille installationsforretning har SIF Gruppen gennem årene udviklet sig til en mellemstor virksomhed, der dækker alle områder inden for installation, teknik og service - både planlagte og akutte opgaver. SIF Gruppen beskæftiger over 450 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Søborg samt i Næstved, Kalundborg og Hørsholm og har hele Sjælland som sit primære forretningsområde.


Om El-Hjørnet

El-Hjørnet har eksisteret i snart 50 år, og elektrikervirksomheden har været igennem en løbende udvikling med udvidelser og opkøb. Udviklingen gælder ikke kun virksomhedens størrelse men også ekspertisen hos de 17 specialuddannede medarbejdere, der udover administrationen tæller en serviceleder, elektrikere, en arbejdsmand og lærlinge. Dagligt kører de fra Vester Nebel i de velkendte, orange biler for at servicere kunderne i trekantområdet.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk