16.5.2022

Status efter første stævnemøde: Vi er godkendt

I torsdags havde vi besøg af vores nye kolleger fra El-Hjørnet til en hel dag spækket med rundvisning, lækker mad og spændende indslag.

Status efter første stævnemøde: Vi er godkendt

For to uger siden kunne vi dele den glædelige nyhed, at SIF Gruppen pr. 02.05.2022 har opkøbt El-Hjørnet. I torsdags besøgte vores nye kolleger for første gang vores hovedkontor i Søborg, og Direktør i El-Hjørnet, Henrik Gade, blev efter egne ord kun bekræftet i, at vi er et godt match. Det samme gjorde vi.

”Det var en helt igennem fantastisk dag! Hver gang vi mødes, bliver jeg bare bekræftet i, at der er et super godt match mellem SIF Gruppen og El-Hjørnet, og vi glæder os meget til at være en del af det fremtidige SIF Gruppen.” siger Henrik Gade, Direktør i El-Hjørnet.  

Henrik & co. startede dagen med en god omgang morgenmad i vante omgivelser på kontoret i Vester Nebel. Her blev de hentet i en minibus med kurs mod vores hovedkontor i Søborg, hvor vi stod klar til at byde dem alle velkommen i SIF-familien. Dagens program bød på håndmadder af den gode slags, rundvisning og spændende indlæg om SIF Gruppen (hvis vi selv skulle sige det), bl.a. virksomhedens over 100 år gamle historie leveret af Peter Nielsen, der er 3. generation i virksomheden. Herefter vendte de sammen med SIF Gruppens ledelse snuden mod Tivoli, hvor de tilbragte resten af dagen. Her blev der kæmpet om guldet i en af Tivolis famøse 5-kampe efterfulgt af en lækker middag i Færgekroens Bryghus.

”Vi havde alle en rigtig god dag, lige fra morgenen til vi ”landede” i Vester Nebel 00.30. I skal have stor tak for jeres måde at tage imod os alle fra El-Hjørnet. Vi følte os meget velkomne i SIF Gruppen, hvor der er en rigtig god stemning.” siger Henrik Gade, Direktør i El-Hjørnet.

Vi takker endnu engang vores nye kolleger for besøget og glæder os til et helt igennem elektrisk samarbejde.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk