23.6.2022

Trofast medarbejder bliver tildelt den kongelige belønningsmedalje

Efter 50 års tro tjeneste hos SIF Gruppen er elektriker Carsten Sejdelin Hviid nu blevet tildelt den kongelige belønningsmedalje af H.M. Dronningen.

Trofast medarbejder bliver tildelt den kongelige belønningsmedalje

For lige knap et år siden kunne vi fejre intet mindre end 50-års jubilæum for Carsten Sejdelin Hviid, og i tirsdags kunne vi efter lang tids venten (og leveringstid) endelig fejre, at Carsten er blevet tildelt den kongelige belønningsmedalje for sin tro tjeneste hos SIF Gruppen. Med medaljen følger også en invitation til besøg hos dronningen.

Carsten er i sin tid udlært hos Lyngby El-Service A/S, hvor han primært arbejdede med service på elinstallationer i boligselskaber og den offentlige sektor. Lyngby El-Service A/S blev senere en del af SIF Gruppen, og vi har haft glæde af Carsten og hans tekniske snilde lige siden. Hos SIF Gruppen er Carsten fast inventar i vores afdeling for Service og Installation og servicerer fortsat boligselskaber. Vi er utroligt stolte over at have haft æren af Carsten i så mange år, og at hans trofasthed bliver anerkendt på så flot vis.

Vi ønsker endnu engang Carsten stort tillykke med den flotte anerkendelse og glæder os til mange flere gode år sammen.  

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk