21.6.2018

SIF Gruppen vinder endnu en kontrakt med Slots- og Kulturstyrelsen

Det er med stor glæde vi nu kan offentliggøre, at SIF Gruppen har vundet en kontrakt om forebyggende og afhjælpende vedligehold af de tekniske anlæg, på de ejendomme og haver, som forvaltes af Slots- og Kulturstyrelsen, og er beliggende primært i Storkøbenhavn og på Sjælland.

SIF Gruppen vinder endnu en kontrakt med Slots- og Kulturstyrelsen

Aftalen omfatter ud over levering af fast service, også afhjælpende vedligehold af tekniske installationer og akutkald, nød- og panikbelysning, el-tavler og alm. el-arbejde. Arbejdet skal udføres med omhyggelighed i ældre, ikoniske og fredede kulturejendomme i drift, beliggende i København og Nordsjælland. Aftalen omfatter i alt ca. 350.000 m2 bygninger og 1,6 mio. m2 haver og løber i 5 år frem til år 2023.

Slots- og Kulturstyrelsen er en rigtig spændende og vigtig kunde for SIF Gruppen og vi glæder os, til det fortsatte gode samarbejde.

Erfaringsudveksling på alle niveauer

Delaftalen blev udbudt i starten af året, med høje krav til specielt responstid og faglige kompetencer. Vi har i den forbindelse opbygget en organisation til at håndtere opgaven. Der er lagt op til et godt og tæt samarbejde på tværs af de forskellige faggrupper.

”Vi er stolte af endnu en gang, at have vundet en kontrakt og glæder os til at udføre arbejdet, i tæt samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen,” fortæller kundeansvarlig Klaus Weihrauch, fra SIF Gruppen.

Vores erfaring fra det første år af vores eksisterende kontrakt med Slots- og Kulturstyrelsen Kulturejendomme, vil lette implementeringen og komme den nye aftale til gode. Vi kan erfaringsudveksle på alle niveauer og drage stor nytte af, at anvende det samme team af montører”.

Klaus Weihrauch

Afdelingsleder

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk